Yavru Kartal Erbaaspor deplasmanında puan avında!

Yavru Kartal Erbaaspor deplasmanında puan avında!
 Muhabir
1922 Konyaspor, 17. hafta maçında bugün deplasmanda zirve mücadelesi veren Erbaaspor’a konuk olacak.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor, bugün zorlu bir maça çıkacak. 1922 Konyaspor, deplasmanda 2. Lig’i hedefleyen Erbaaspor ile karşılaşacak.

İkinci devreye sahasında aldığı Tepecikspor galibiyetiyle başlayan 1922 Konyaspor’da moraller yerinde. Ligde 9 puanla 13. sırada yer alan pilot takım, zorlu karşılaşmada puanları kovalayacak.

Kümede kalma adına umudunu arttıran Mehmet Yıldırım’ın ekibi, Erbaaspor karşısından da iyi bir skor almak adına sahaya çıkacak.

Teknik direktörlüğünü Fahrettin Sayhan’ın yaptığı Erbaaspor ise 2. Lig’e yükselmek hedefinde. Tokat ekibi, bu sezon oynadığı 15 maçta sadece lider Karaköprü Belediyespor’a kaybetti. Ev sahibi takım, 28 puanla ligde 3. sırada yer alıyor. Kaliteli bir kadrosu bulunan Erbaaspor’da Tayyib Kanarya’nın 9, İbrahim Kaya’nın ise ligde 7 golü bulunuyor.

Erbaa Stadı’nda saat 14.00’de başlayacak maçı FIFA kokartlı kadın hakemlerden Melis Özçiğdem yönetecek. Sezonun ilk devresinde Konya’da oynanan karşılaşmayı Erbaaspor, 3-1 kazanmıştı.