Yavru Kartal direkleri geçemediği maçta Silivrispor'a mağlup oldu

Yavru Kartal direkleri geçemediği maçta Silivrispor'a mağlup oldu
 Muhabir
1922 Konyaspor, gruptaki 8. hafta maçında evinde Silivrispor'u konuk etti. Sahadan 0-2 mağlup ayrılan Yavru Kartal'da galibiyet hasreti 8 maça çıktı

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor 8.hafta karşılaşmasında evinde İstanbul temsilcisi Silivrispor'u konuk etti.

1922 Konyaspor'da sakatlıkları bulunan Arda Kalkan ve Emirhan Kaya'nın yanı sıra cezalı olan Oğuzhan Şahin Uzun kadroda yer almadı.

Sahaya cezalı ve sakat oyuncularından eksik çıkan Yavru Kartal, ilk yarıyı muazzam şekilde oynadı. Rakip kaleyi abluka altına alan yeşil-beyazlıların 4 isabetli şutunda kaleci Kaan Atakan gole izin vermedi. 1992 Konyaspor'un 1 şutu da direkten döndü. İlk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarının da ilk 15 dakikasında iyi futbol oynayan 1922 Konyaspor aradıgı ve istediği golü bir türlü bulamadı. Silivrispor, 64. dakikada Ertuğrul Yıldırım'ın attığı golle maçta 0-1 öne geçti. Kalesinde gördüğü golün ardından yine baskılı oyununu sürdüren 1922 Konyaspor'un bir topu daha direkten döndü. Aradığı ve istediği golü bir türlü bulamayan 1922 Konyaspor uzatma dakikalarında kalesinde ikinci golü gördü. 90+6'da eski Konyasporlu Mehmet Uslu'nun attığı golle durum 0-2'ye geldi.

Yavru Kartal sahadan 0-2 mağlup ayrıldı ve 8.maçındaki 7.mağlubiyetini alarak 1 puanda kaldı. Silivrispor ise puanını 13 yaparak play-off hattında yer almayı sürdürdü.

1922 Konyaspor; Zeki Furkan Kayalı, Bedirhan Çetin (Dk.81 Kaan Mert Nasırcılar), Hüseyin Aybars Tüfekci, Yaşar Kavas, İbrahim Yakup Inal, Ali Özdemir, Yunus Teke, Çağdaş Şendur (Dk. 81 İsmail Bozkurt) , Metehan Mollaoğlu, Osman Tokay ve Abdülsamet Kaya (Dk.60 Tuğrul Başkan) ABDİL EMİROĞLU

Kaynak:Konya'nın Sesi