Yavru Kartal Çankaya SK maçına hazırlanıyor

Yavru Kartal Çankaya SK maçına hazırlanıyor
 Muhabir
3.lig 3.Grup'taki temsilcimiz Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, 5.hafta karşılaşmasında evinde konuk edeceği Çankaya SK maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

3.lig 3.Grup'taki temsilcimiz Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, 5.hafta karşılaşmasında evinde konuk edeceği Çankaya SK maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Saraçoğlu Tesislerinde antrenmanlarına devam eden Yavru Kartal bugün ve yarını taktik ağırlıklı çalışmalarla geçirecek. Cuma günü yapacağı ter idmanıyla hazırlıklarını tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar maç saatini beklemeye başlayacak.

Kadroda değişim yapılacak

Yavru Kartal'da Teknik Direktör İsmail Aksu, Çankaya maçında kadroda değişikliklere gitme planlıyor. Genç çalıştırıcı, orta saha ve hücum hattında değişikliklere giderek kadroda değişim yapacak. Öte yandan İsmail Aksu, Aliağa maçında kart görmüştü, PFDK'ya sev edilen Aksu'nun 1 maç ceza alması ve Çankaya maçında kulübede yerine tribünde olması bekleniyor.

Hasrete son vermek amacındayız

1922 Konyaspor, ligin ilk haftasında çıktığı Karabük maçını 2-0 kazanmıştı. Bu maçtan sonra Viranşehir ve Pazarspor ile berabere kalan yeşil-beyazlılar Aliağa'ya kaybetmişti. Temsilcimiz, evinde Çankaya'yı yenerek 3 maçlık galibiyet hasretini dindirmenin planlarını yapıyor. 5 Ekim Cumartesi günü Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15.30'da başlayacak.

Yönetim takipte

1922 Konyaspor'da yönetim kurulu üyeleri antrenmanları yakından takip ediyor. Takıma ve teknik heyete daima moral veren yönetim, Çankaya maçı içinde güven aşıladı. Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda yer almaya devam edecek olan yönetim, maç günü de yine stadyumdaki yerini alacak.

Çankaya toparlanıyor

Ligin yüksek bütçeli takımlarından olan Çankaya SK, sezona beklediği başlangıcı yapamadı. İlk üç maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Ankara ekibi geride kalan hafta Efeler 09'u 2-1 geçerek ilk galibiyetini aldı. Alt liglerin tecrübeli oyuncularından kurulu olan Çankaya, ilk deplasman galibiyetini almak için Konya'ya gelecek. Ankara ekibinin kadrosunda eski Konyaspor ve 1922 Konyaspor oyuncusu Can Demir Aktav'ın yanı sıra Aykut Çeviker, Halil İbrahim Pekşen gibi tecrübeli oyuncular yer alıyor.