Yavru Kartal Alanya’da kayıp

Yavru Kartal Alanya’da kayıp
 Muhabir
Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, gruptaki altıncı sınavında deplasmanda Alanya 1221 FSK ile karşılaştı. Sahadan 3-1 mağlup ayrılan yeşil-beyazlılarda galibiyet hasreti 5 maça çıktı

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, gruptaki altıncı sınavında deplasmanda Alanya 1221 FSK ile karşılaştı. Sahadan 3-1 mağlup ayrılan yeşil-beyazlılarda galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

1922 Konyaspor, karşılaşmanın 16.dakikasında geriye düştü. Ozan Karabacak’ın golüyle ev sahibi takım 1-0 öne geçti. 27. dakikada temsilcimizde Oğuzhan Yılmaz rakibine yaptığı faulün ardından doğrudan kırmızı kartla oyundan atıldı ve yeşil-beyazlılar 10 kişi kaldı. Alanya, 32.dakikada Ali Berke Timurcioğlu ile aradaki farkı 2’ye çıkarttı. Teknik Direktör İsmail Aksu oyuna hamle yaptı ve iki oyuncu değişikliğe gitti. İlk yarıda çektiği 7 şutta da isabet bulamayan Yavru Kartal devre arasına 2-0 geride girdi.

Tuğrul’un golü yeterli olmadı

İkinci yarının başlarında iki takımda tedbirli oynadı. Temsilcimizde 58.dakikada kazanılan penaltıyı Tuğrul Başkan gole çevirdi ve skor 2-1’e geldi. Maçın son bölümünde beraberlik golü için yüklenen 1922 Konyaspor aradığı golü bulamadı. Ev sahibi takım uzatma dakikalarında Ozan Karabacak ile bulduğu golle skoru 3-1’e getirdi. 1922 Konyaspor, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Alanya 1221 ligdeki ilk galibiyetini aldı ve puanını 4’e çıkarttı. Temsilcimizde ise 5 puanda kaldı. Yeşil-beyazlılar 7.haftada evinde Çorluspor 1947’yi konuk edecek. 20 Ekim Pazar günü Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15’te başlayacak ve TFF Youtube hesabından canlı yayınlanacak.

Hasret 5 maça çıktı

Galibiyet hasretine Alanya deplasmanında da son veremeyen yeşil-beyazlılarda hasret 5 maça çıktı. Ligin ilk maçında evinde Karabük İdmanyurdu’nu mağlup eden temsilcimiz daha sonra çıktığı 5 maçta galibiyet alamadı. Viranşehir ve Pazarspor maçlarından beraberlik çıkartan 1922 Konyaspor, çıktığı son 3 maçta ise puan alamadı. Yavru Kartal, Aliağa FAŞ, Çankaya SK ve Alanya 1221 maçlarından mağlubiyetle ayrıldı.

Aksu ile yollar ayrılabilir

1922 Konyaspor’da yönetim kurulu yarın toplantı yapacak ve teknik direktör İsmail Aksu’nun geleceği belli olacak. Takımdaki kötü gidişatın durumu hakkında hoca ile toplantı yapacak olan yeşil-beyazlı yönetim karar verecek. Geçen haftaki Çankaya maçı sonrasında İsmail Aksu ile yola devam kararı alan yönetim bu hafta sonu ise ayrılığa daha yakın.

1922 Konyaspor: Ramazan Haklı, Hüseyin Biber (DK. 33 Hüseyin Öztürk), Mert Korkmaz, Oğuzhan Yılmaz, Kadir Doğukan, Mehmet Deveci (Dk.75 Zeki Kaan Satıoğlu), Kadir Taşoğlu, Ata Berk Karababa (Dk. 80 Tuğrul Başkan), Samet Dağlı (D.46 Enes Erol), Berkay Sezer (Dk.33 Şeyhmus Aksu), Tuğrul Başkan

Alanya 1221: Murat Can Yıldız, Burak Karapınar, Alper Demir, Emir Toptan, Alhan Kurtoğlu, Ali Berke Timurcioğlu, Barın Aydoğdu, Hasan Yurtseven (Dk.62 Mustafa Acar), Ozan Karabacak, Ata Kurtuluş (Dk.88 İlkan Atak), Yusuf Efe Saydam (Dk.72 Burak Aydın)