Ülke puanına katkı yapmak istiyoruz

Ülke puanına katkı yapmak istiyoruz
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde iki maçı da galibiyetle tamamlayarak 3. tura yükselen arabam.com Konyaspor, sıkıntılı olan ülke puanına da önemli katkı sağladı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde iki maçı da galibiyetle tamamlayarak 3. tura yükselen arabam.com Konyaspor, sıkıntılı olan ülke puanına da önemli katkı sağladı. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'de bu konuda yaptığı açıklamada puana katkı sağmaka istediklerini ifade etti. 

Arkadaşlar gerekeni yaptılar

Konyaspor Kulüp Başkan Fatih Özgökçen’de ülke puanını belirli bir seviyeye getirmek istediklerini kaydetti. Özgçökçen ülke puanı vurgusu yaptı. Turu geçmelerini değerlendiren Başkan Özgökçen, “İlk maçın 3-0 kazanılmasından dolayı onun vermiş olduğu bir rahatlık vardı. Esasından son derece ne yaptığını bilen bir takım. Yine arkadaşlar gerekeni yaptılar. Çok rahat bir şekilde sonuca ulaştık. Biz Konyaspor olarak kazanıyoruz ama bizim en büyük hedefimiz; ülke puanının belirli bir seviyeye gelmesini sağlayabilmek. Bunu takımlarımızdan hangisi sağlıyorsa mutlaka onları sonuna kadar desteklemek zorundayız. Çünkü sezon sonu geldiği zaman kimlerin Avrupa’ya ne şekilde gideceğinin hesabını yapıyoruz. Bu hesapları yapmadan herkesin en yüksek düzeyde katılımını sağlamak için maçları kazanmak durumundayız” diye konuştu.

Amir için resmi teklif yok

Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic açıklaması Özgökçen, İtalyan ekibi Inter’in izleme heyetinin takibinde olan Boşnak oyuncu Amir Hadziahmetovic hakkında da konuştu. Özgökçen, “Amir hakkında çıkan haberleri biz de basından duyuyoruz ama kulübe gelmiş ya da bana gelmiş herhangi bir resmi teklif yok. Bizim esasımızda genel prensibimiz; artık takımdan çok da fazla kimseyi gönderme arzumuz yok. Çünkü Konyaspor 3 hedefte yürüyebilecek bir takım ve dolayısıyla bu gücü bölmek de istemiyoruz” ifadelerini kullandı