Uğurcan: Hocam ne görev verirse hazırım

Uğurcan: Hocam ne görev verirse hazırım
Konyaspor'da Adil Demirbağ'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle Antalyaspor maçına ilk 11'de başlayan Uğurcan Yazğılı, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Konyaspor'da Adil Demirbağ'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle Antalyaspor maçına ilk 11'de başlayan Uğurcan Yazğılı, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Karşılaşmayı değerlendiren Uğurcan; "Aslında maça iyi başladık, iyi de hazırlanmıştık. Golü de bulduk. İlk yarının son dakikasında kötü bi gol yedik. İkinci yarı tekrar bi reaksiyon verdik. İki tane değerlendiremediğimiz yüzde 100 pozisyon vardı. Oyun üstünlüğü de bizdeydi. Evimizde taraftarımızın önünde galip gelmek istiyorduk. 3 puanı almaya da yakındık aslında. Olmadı. İnşallah bu şanssızlığımızı önümüzdeki maçlarda kıracağız. Üstüne koyarak devam etmeye çalışıyoruz. Antrenmanlarda çok çalışıyoruz. İnşallah sezonun sonunda en iyi şekilde bitirip yeni sezonda Konyaspor’u en iyi yerlere taşıyacağımdan şüphem yok" dedi.

Çok çalışıyorum

Maçtaki performansını değerlendiren 23 yaşında oyuncu; "Sonradan oyuna dahil olduğum maçlar vardı ama bayadır iyi oynamıyordum. Bu da beni ister istemez etkiledi ama hocamın verdiği görevleri yerine getirmeye çalıştım. Hocam ne görev verirse hazırım. Bunun için çok çalışıyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda şans gelirse en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağım" açıklamalarını yaptı.

Bu sene çok şanssızlıklar yaşadık

Takımın genel durumu hakkında konuşan Yazğılı; "Şu anki lig pozisyonumuzun bizim konsantrasyonumuzu etkilediğini düşünmüyorum. Gerçekten iyi çalışıyoruz. İyi bir ekibimiz var. Bu sene çok şanssızlıklar yaşadık. Sezon başında beri çok şanssızlıklar yaşıyoruz.. Alt tarafla bi bağlantımız yok ama bizler olabildiğince ligi en iyi yerde bitirmeye çalışıyoruz ve bunun için gerçekten çok çalışıyoruz. Bütün arkadaşlarımız aynı özveri ile çalışıyor. İnşallah ligi Konyaspor’a layık bir yerde bitireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Konya'nın Sesi Spor Servisi