UÇMAYA DEVAM KARTALIM

UÇMAYA DEVAM KARTALIM
arabam.com Konyaspor UEFA Konferans Ligi 3.tur Ön Eleme ilk maçında bugün deplasmanda Vaduz ile karşı karşıya gelecek. 2. Ön Eleme turunda BATE Borisov’u sahada silen Anadolu Kartalı Konya’da oynanacak ikinci maç öncesi avantajlı bir şekilde yurda dönmek

arabam.com Konyaspor UEFA Konferans Ligi 3.tur Ön Eleme ilk maçında bugün deplasmanda Vaduz ile karşı karşıya gelecek. 2. Ön Eleme turunda BATE Borisov’u sahada silen Anadolu Kartalı Konya’da oynanacak ikinci maç öncesi avantajlı bir şekilde yurda dönmek istiyor.

Kartal avantaj için sahada

Anadolu Kartalı Konyaspor bugün oynanacak maç ile Konya’ya avantajlı bir skor ile dönmeyi hedefliyor. İkinci maçta 40 bin seyircisine ve iç saha oyununa fazlasıyla güvenen Konyaspor, Vaduz karşısında temkinli oyunla yakalayacağı pozisyonları gol yaparak avantajlı bir şekilde Konya’ya dönme niyetinde. Konya’daki karşılaşma ise 11 Ağustos’da Perşembe günü oynanacak.

Karşılaşmaya Litvanyalı hakem

Karşılaşmayı Litvanyalı Futbol Federasyonundan hakem Manfredas Lukjancukas yönetecek. Lukjancukas’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Vytenis Kazlauskas ve Gevork Arakelian yaparken mücadelenin 4. hakemi Mindaugas Jackus olacak. Aynı zamanda karşılaşma A Spor’dan naklen yayımlanacak.

Avrupa’da 15. maç

Yeşil-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 14 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 11 golle rakip fileleri havalandıran Konyaspor, kalesinde 18 gole engel olamadı. Yeşil-beyazlı ekip, Aralık 2017'den sonra ise ilk kez bir deplasman maçına çıkacak. Anadolu Kartalı, son Avrupa deplasmanında 7 Aralık 2017 tarihinde deplasmanda Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes ile 1-1 berabere kalmıştı.

İlhan Palut yönetiminde 3. Avrupa maçı

Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Avrupa kupalarında üçüncü kez boy gösterecek. İlhan Palut idaresindeki ilk iki karşılaşma BATE Borisov ile Konya'da oynanmış ve yeşil-beyazlı ekip, bu maçların ilkini 3-0 ikincisini ise 2-0 kazanmıştı. Yeşil-beyazlı ekip, daha önce teknik direktörler Mustafa Reşit Akçay, Aykut Kocaman ve Mehmet Özdilek yönetiminde Avrupa kupalarında yer aldı.

1666 gün sonra yeniden deplasmanda

Tarihinde üçüncü defa Avrupa Kupalarında mücadele eden arabam.com Konyaspor UEFA Konferans Ligi 3. Tur Ön Eleme ilk maçında bugün saat 21.00’da Lihtenştayn ekibi Vaduz ile deplasmanda karşılaşacak. İkinci turda deplasmanda oynaması gereken maçı da evinde oynayan Anadolu Kartalı bin 666 gün sonra Konya dışında Avrupa maçı oynayacak.