Transfer harekatı sürüyor

Transfer harekatı sürüyor
Sezon öncesi hazırlık kampına tam kadro gitmek isteyen Konyaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

 

İkinci Slovenyalı sağ bek 

Nejc Skubic’in futbol hayatını noktalamasının ardından sağ bek bölgesinde arayışlarını sürdüren Konyaspor bölgeye Türk oyuncu transfer etmek istiyor. Yönetim o bölgede oldukça yararlı olabilecek Skubic’in hemşerisi Slovenyalı oyuncu Zan Trontelj’i kadroya kazandırmak istiyor.  Slovenya 1.Lig takımlarından NK Bravo forması giyen 2000 doğumlu Zan Trontelj’i yakın takibe aldı. Bu sezon takımıyla 34 maça çıkan genç oyuncu 1 gol ve 6 asistlik performans gösterdi. Kariyerinde toplam 112 karşılaşmaya çıkan Trontelj 2 gol ve 14 asist yaptı.

Kazımcan’a teklif

Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Listesindeki oyuncularla temas kuran yeşil-beyazlıların, Altay’ın genç ismi Kazımcan Karataş’ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Son olarak Ümit Milli Takım'a davet edilen 19 yaşındaki futbolcu için Belçika ekibi Westerlo’nun da ilgilendiği Westerlo'nun ve 300 bin Euro teklif yaptığı kaydedildi. Konyaspor ise 500 bin Euro önerdi. Altay Kulübü ise gelen bu teklifleri yetersiz bulurken, Kazımcan'ın transferinden 1.5 milyon Euro bonservis geliri beklediği ifade edildi. Bu sezon altyapısından yetiştiği Altay'da 22 Süper Lig maçına çıkan genç oyuncu toplam 1399 dakika görev alıp 1 asist yaptı. Sol kanat ve santrfor olarak da görev yapabilen Kazımcan'ı değerini bulmaması durumunda kadroda tutmayı planlayan yönetim, cazip bir teklif gelmesi halinde oyuncuyu gelişimini sürdürebileceği bir kulübe gönderecek.

Kadir Seven Kartal oluyor

Abdülkerim Bardakçı'nın takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Konyaspor yönetimi teknik direktör İlhan Palut yönetiminde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Savunmaya takviye yapmayı planlayan yeşil beyazlılar 3. Lig ekibi Orduspor 1967'nin 19 yaşındaki stoperi Kadir Seven'i listesine aldığı öğrenildi. Konyaspor yetkililerinin hafta sonunda Ordu'ya giderek transfer için masaya oturacağı iddia edildi. Öte yandan 184 boyundaki sol ayaklı Kadir Seven bu sezon Orduspor 1967 ile 24 maça çıkıp 3 kez fileleri havalandırdı. Hırsı, mücadelesi ve zamanlamasıyla dikkat çeken genç oyuncuya birçok süper lig kulübünün ilgilendi ifade edildi. (HALİL YILMAZER / ÖZEL HABER)