Trabzonspor, İlhan Palut ile görüştü!

Trabzonspor, İlhan Palut ile görüştü!
Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, son olarak Konyaspor'u çalıştıran İlhan Palut ile görüştü, peki bu görüşmede neler yaşadı, işte tüm detaylar..

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, son olarak Konyaspor'u çalıştıran İlhan Palut ile görüşme gerçekleştirdi.

Abdullah Avcı ile yolları ayrılmasının ardından Orhan Ak ile yoluna devam eden Trabzonspor'da genç çalıştırıcı da istifa edince takım teknik direktörsüz kaldı. Son oynanan Kasımpaşa maçına İhsan Derelioğlu ile çıkan bordo-mavililer teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

16 Ocak tarihinde Konyaspor ile yolları ayrılan ve bu tarihten bu yana herhangi bir kulüp ile anlaşma yapmayan İlhan Palut ile de görüşme gerçekleştiren Trabzonspor bu görüşmeden olumlu yanıt alamadı.

Beinsport Muhabiri Erdem Şen'in haberine göre; "Trabzonspor yönetimi, teknik direktör İlhan Palut ile görüştü. 9 maç + 1 sene sözleşme teklif edildi. Ancak kontratın önümüzdeki sezonu kapsayan planlamasında görüş ayrılıklarından dolayı bu görüşme olumsuz sonuçlandı."

Tarafların önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.