Suat Arslanboğa'nın Konyaspor karnesi nasıl?

Suat Arslanboğa'nın Konyaspor karnesi nasıl?
Ligde pazar günü oynanacak olan Başakşehir-Konyaspor maçında Suat Arslanboğa düdük çalacak. Arslanboğa daha önce kaç kez Konyaspor maçında düdük çaldı, Konyaspor kaç kez kazandı, kaç kez kaybetti. İşte detaylar..

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemleri açıkladı.

29 Ocak pazar günü oynanacak olan Medipol Başakşehir-Arabam.com Konyaspor maçını Suat Arslanboğa yönetecek. İşte Suat Arslanboğa'nın Konyaspor karnesi..

Hakem Suat Arslanboğa hakemliğe başladığı günden bu yana Süper lig, 1.Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere toplam 10 kez Konyaspor maçlarında görev aldı.

Suat Arslanboğa Konyaspor'un 6 Süper Lig karşılaşmasında düdük çaldı. Yeşil-beyazlılar bu 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Rakip ağlara 8 gol atan yeşil-beyazlılar kalesinde 6 gol gördü.

Suat Arslanboğa 2 kez de Konyaspor'un 1.Lig'de oynadığı karşılaşmalarda görev aldı. Konyaspor bu 2 karşılaşmada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. 3 gol atan Anadolu Kartalı kalesinde de 3 gol gördü.

Hakem Arslanboğa 2 kez de Türkiye Kupasında Konyaspor maçında düdük çaldı. Konyaspor bu 2 karşılaşmayı da kazandı. 5 gol atan yeşil-beyazlılar kalesinde gol görmedi.

Daha önce yönettiği 10 karşılaşmada Konyasporlu oyunculara 21 sarı ve 1 kırmızı kart gösteren Suat Arslanboğa rakip oyunculara ise 18 sarı kart gösterirken kırmızı kartına başvurmadı.

Ligde en son 2020-2021 sezonunda Konyaspor maçında görev alan Suat Arslanboğa geçen sezon Konyaspor maçında düdük çalmadı. Arslanboğa bu sezonda ilk kez Konyaspor maçında düdük çalacak.