Stanojevic: Daha kesin sonuçlar almalıyız

Stanojevic: Daha kesin sonuçlar almalıyız
Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, dün gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, dün gerçekleşen antrenmanın ilk bölümünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Stanojevic, "Pas oyununda da iyiyiz ancak buna karşın bitiricilik keskinlik ve daha kesin sonuçlar almalıyız. Ümraniyespor maçında da iyi top çevirdik ancak daha bitirici olmalıydık" dedi.

Antalyaspor maçında taraftarımızdan çok ciddi destek beklentimiz var diyen Stanojevic; "Antalya topla iyi oynayan bir ekip. Umuyorum en iyi kondisyonumuzu bu maçta göstereceğiz. Önümüzdeki 2-3 günün gidişatına göre başlı olarak değişiklikler yapacağız ve oyunumuzun durumunu daha net göreceğiz" dedi.

Saygım var

Diouf'un son iki maçı değiştirdiğini söyleyen Stanojevic; "Anahtar oyuncunun kim olacağını söyleyemeyiz ama Diouf son iki maçı değiştirdi. İkinci yarı oynamak her zaman daha iyi oluyor çünkü daha çok alana sahip oluyorsunuz. Sahada neticeyi değiştiren oyunculara her zaman saygım var ve olmaya devam edecek" açıklamalarını yaptı.

Daha bitirici olmalıydık

Koşu anlamında genel olarak iyi olduklarını dile getiren Sırp çalıştırıcı; "Sadece son maçta bir düşüş görüldü. Diğer maçlarda ciddi bir performans gösterdik ve 120 kilometreye yakın koşu mesafemiz var. Maça göre değişir bu. Dominant olduğunuz bir maçta koşu performansı beklenemez, nereye koşabiliriz. Pas oyununda da iyiyiz ancak buna karşın bitiricilik keskinlik ve daha kesin sonuçlar almalıyız. Ümraniyespor maçında da iyi top çevirdik ancak daha bitirici olmalıydık" açıklamalarını yaptı.