Sivasspor ile Konyaspor'un kıyasıya rekabetinde rakamlar!

Sivasspor ile Konyaspor'un kıyasıya rekabetinde rakamlar!
Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında yarın oynayacağı Sivasspor ile ligde 28. kez karşılaşacak. Geride kalan maçlarda Sivas ekibinin 10’a 8 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Konyaspor, Sivasspor’a konuk olacak. Karşılaşma yarın saat 20.00’de Sivas 4 Eylül Stadı’nda başlayacak. Konyaspor, geride kalan haftalarda 12 galibiyet, 13 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 49 puan toplarken, Sivasspor ise 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 17 mağlubiyet sonucu 37 puan elde etti. Bu zorlu müsabaka öncesinde yeşil-beyazlılar 7. sırada, Sivas ekibi ise 14. basamakta bulunuyor.

28. randevu

Konyaspor ile Sivasspor, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 28. kez karşı karşıya gelecek. Aralarında daha önce oynanan 27 mücadelede Konyaspor 8 kez sahadan galip ayrılırken, Sivasspor ise 10 defa rakibini mağlup etti. 9 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Bu maçlarda her iki takım da 28 kez gol sevinci yaşadı. İki takım arasında Süper Lig’de ilk yarıda oynanan maç 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı. Spor Servisi