Ömerovic: Sonuna kadar savaşmak zorundayız!

Ömerovic: Sonuna kadar savaşmak zorundayız!
 Muhabir
Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic, 2-3 mağlup oldukları İstanbul Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Ömerovic, 2-3 mağlup oldukları İstanbul Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Ömerovic; "Başakşehir’in gücünü biliyorduk, oynamaya çalışan bir takım. Kendi tarzı var. Bizlerde hazırlığımızı ona göre yaptık. Düşündüğümüz gibi oldu, erken golleri bulduk. Devreye gelinceye kadar takımda oyundan düştü. Takımımızdaki esas problem daha fazla olarak psikolojik. Uzun zamandır kötü gidişatımız var, son maçlarda iyiye doğru giden bir grup var. İnanan, sonuna kadar savaşan, oyunda kalmak isteyen oyuncu grubumuz var. Antalyaspor, Gaziantep ve bugün Başakşehir maçı.. Çok şeyler kaçırdık. Takım gergin" dedi.

"Adalet istiyoruz"

Maçtaki kırılma noktası penaltı pozisyonuydu diyen Ömerovic; "Penaltı var mı , yok mu ben tartışmam olabilir ama böyle kritik bir maça tecrübesiz bir hakemin verilmesi bana çok mantıksız geliyor. Antalyaspor ve Gaziantep FK maçlarımızı tecrübeli hakemler yönetmişti. İkinci devre gerginliğin başlamasında faktörlerden biri olmuştur. Kendi hatalarımızı yaptığımız maç analizlerinde değerlendiriyoruz. Penaltı pozisyonunda önce aut olan pozisyonda kornerdi, hakem görmedi, vermedi. Ondan sonra penaltı pozisyonu geldi. Üçüncü gol öncesinde Ethemi’ye net bir faul var, yine vermedi. Penaltı pozisyonunda oyun gerildi, haliyle oyuncularımda gerildi ve itirazlar olmaya başladı. Saha içinde oyun oynanır, kazanılır kaybedilir. Başakşehir kendi oyununu oynamaya çalıştı biz kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık ancak bunun haricinde gelişen olayları kabul edemiyorum. Sahadaki iki takım oyun oynuyorsa en azından adalet istiyoruz. Bugünkü maçta gerginliğimiz artış olabilir ancak ilk önce kendi hatalarımızı düzeltmek istiyoruz, sonuna kadar savaşmak zorundayız" açıklamalarını yaptı.