Konyaspor'un rakibi Gaziantep FK uzun zamandır kazanamıyor

Konyaspor'un rakibi Gaziantep FK uzun zamandır kazanamıyor
 Muhabir
Konyaspor’un Süper Lig’in 10.haftasında konuk olacağı Gaziantep FK oldukça formsuz bir dönemden geçiyor.

Gaziantep FK, bu sezon Süper Lig’de çıktığı 8 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Toplamda 6 puan toplayan Güneydoğu ekibi rakip ağlara attığı 9 golün ardından kalesinde 13 gol gördü.

7 maçtır galibiyete hasret

Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK, ligde çıktığı son 7 karşılaşmadan galibiyetle ayrılamadı. İlk hafta Bodrum FK deplasmanında kazanan kırmızı-siyahlı ekip daha sonra 3 puan yüzü göremedi. Söz konusu 7 karşılaşmada Samsunspor, Sivasspor, Galatasaray ve Eyüpspor’a kaybeden Antep, Trabzonspor, Beşiktaş ve Kayserispor ile de berabere kaldı. Gaziantep’te atılan 9 golde farklı oyuncuların imzası var. Maxim 2, Enric Saborit, Emre Taşdemir, Sorescu, Kozlowski, Furkan Soyalp, Kenan Kodro ve Okereke’nin 1’er golü bulunuyor.

Selçuk İnan cezasını tamamladı

Ligin 8. haftasında oynanan Beşiktaş maçından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen ve 1 maç ceza verilen Gaziantep FK'nin teknik direktörü Selçuk İnan, Bellona Kayserispor karşılaşmasında takımını yalnız bırakmıştı. Cezasını tamamlayan genç teknik adam, ligin 10. haftasında iç sahada oynanacak Konyaspor karşısında takımın başında olacak.