Konyaspor'un rakibi Ankaragücü! Önemli test olacak

Konyaspor'un rakibi Ankaragücü! Önemli test olacak
 Muhabir
Tümosan Konyaspor, hazırlık maçında bugün saat 17.00’de Kayacık Tesisleri’nde Ankaragücü ile karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig’de milli maç arasına 4 puanla 9. sırada giren Tümosan Konyaspor, hafta sonunu hazırlık maçları ile değerlendirecek. Samsunspor maçı mesaisine çarşamba günü başlayan yeşil-beyazlı ekip, daha önce sezon içinde çok fazla yapmadığı üst üste hazırlık maçı programını deneyecek. Anadolu Kartalı, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü ve Iğdır FK ile üst üste özel sınavlarda karşılaşacak.

Geçen sezon küme düşmüştü

Tümosan Konyaspor, ilk olarak bugün başkent ekibiyle karşılaşacak. Kayacık Tesisleri’nde oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak. Süper Lig’de geçen sezon acı bir son yaşayan ve küme düşen Ankaragücü’nü teknik direktör Cihat Arslan çalıştırıyor. Sarı-lacivertli takım, 1. Lig’de ilk 4 maçta 6 puan topladı.

Pazar günü rakip Iğdır

Temsilcimiz, yarın da 1. Lig’in yeni ekiplerinden Iğdır FK ile karşılaşacak. Kayacık’ta oynanacak bu mücadele saat 17.30’da başlayacak. Hazırlık maçlarında milli takım kamplarında olan kaleci Deniz Ertaş ve Umut Nayir forma giymeyecek.

Tüm oyunculara şans tanınacak

İlk 4 maçta istediği oyunu sergileyemeyen yeşil-beyazı ekipte teknik direktör Ali Çamdalı, kafasında kurguladığı oyun sistemini bu maçlarda deneyecek. Milli arada sık sık tekrarlar da yapan Anadolu Kartalı, Samsunspor maçına kadar eksiklerini tamamlamayı planlıyor. Genç teknik adam, tüm oyunculara bu maçlarda şans vererek öğrencilerin son durumunu yakından görecek. Konyaspor'un bu maçların ardından pazartesi günü dinlenmesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekip, izin sonrası yeniden toplanarak Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında 14 Eylül Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor mesaisine devam edecek.