Konyaspor'un pilot takımı satılıyor! İşte son gelişmeler..

Konyaspor'un pilot takımı satılıyor! İşte son gelişmeler..
Konyaspor, pilot takımı olan 1922 Konyaspor'u satıyor. Konya'nın en büyük ilçelerinden olan Ereğli, pazarlıklarda son aşamaya geldi..

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, pilot takım hürriyetinin Türkiye'de tutmadığını ve 1922 Konyaspor'u satacaklarını ifade etmişti.

Konyaspor yönetimi bu anlamda geçtiğimiz ay Akşehir Belediyesi ve Akşehirspor ile bir görüşme gerçekleştirmişti ancak maliyetten dolayı Akşehir tarafı masadan kalkmıştı.

Geçtiğimiz senelerde Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve 3.Lig'e çıkmak için büyük yatırımlar yapan ancak bunun karşılığını alamayan ve geçtiğimiz sezon BAL'dan Süper Amatör'e düşen Ereğlsipor yönetimi 1922 Konyaspor'u satın almak için Konyaspor ile masaya oturdu.

1922 Konyaspor'un 5 Milyon TL'yi aşan borcu bulunuyor. Konyaspor yönetimi adeta sıfıra sıfır çıkacak şekilde bir anlaşmayı yapmak istiyor. İki taraf arasında pazarlıklar devam ve resmi anlaşmanın kısa süre içinde yapılması planlanıyor.

Ereğlispor 3.Lig için oldukça istekli ve ilçedeki heyecan yavaş yavaş başlamış durumda. Konyaspor yönetimi 1922 Konyaspor ile yola devam etmemekte kararlı.

3.Lig'de yeni sezon 9 Eylül tarihinde başlayacak. / HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi