Konyaspor'un kupadaki rakibi 15 Ekim'de netleşecek! İşte 2.turda tur atlayan takımlar

Konyaspor'un kupadaki rakibi 15 Ekim'de netleşecek! İşte 2.turda tur atlayan takımlar
 Muhabir
Tümosan Konyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi 15 Ekim’de belli olacak

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu müsabakalarının kura çekimi, 15 Eki Salı günü saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak olan kura çekimi, A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Bu tura toplam 70 takım katılacak ve 35 takım tur atlayacak. 2.turda ise toplamda 32 takım tur atlamayı başardı. Bu 32 takıma 38 takım daha eklenecek.

2.TURDA TUR ATLAYAN TAKIMLAR

Kilis Bld., Kırıkkale FK, Fethiyespor, 23 Elazığ FK, Adıyaman FK, Bld. Derincespor, Kolibri Ağrı 1970, Çorluspor 1947, Sarıyer, Niğde Bld., Kelkit Hürriyet, Bursa Nilüfer FK, Tire 2021., Etimesgut Bld., Fatsa Bld., Yeşil Yalova, Amasyaspor, Somaspor, Kırklarelispor, Ankara Demir, Mardin 1969, KÇ Sinopspor, Bayburt ÖİS, E.Velimeşe, Karaman FK, Viranşehir Bld., Pazarspor, İnegölspor, Serik Bld, Bursaspor, Erciyes 38 FSK, Osmaniyespor FK

Müsabakalar küçük numarayı çeken takımların sahasında tek maç üzerinden oynanacak. Bu sezon değişen formatla beraber 5. eleme turu sonrasında grup aşamasına geçilecek.

Grup aşamasına toplam 24 takım dahil olacak. Gruplarda ilk 2 sırayı alanlar çeyrek finale yükselecek.

Daha önce 2017’de kupayı Türkiye Kupasını müzesine götüren Tümosan Konyaspor, bu sezon da kupaya 3. eleme turundan itibaren katılacak. Kupada ilerlemeyi hedefleyen yeşil-beyazlı ekibimiz, gruplara kalmak için 3 turu geçmesi gerekecek. Konyaspor, geçen sezon çeyrek finalde Beşiktaş’a mağlup olarak elenmişti.