Konyaspor'un konuğu TED Ankara! Ölüm Kalım Maçı!

Konyaspor'un konuğu TED Ankara! Ölüm Kalım Maçı!
 Muhabir
Basketbol 1. Ligi’nde 28. hafta maçları oynanıyor. Konyaspor Basket, evinde TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak.

Yeşil-beyazlılar, mücadelede parkeye ‘Tamam mı, devam mı’ motivasyonuyla çıkacak. Son 12 maçta 11 yenilgi alan temsilcimiz, küme düşme hattına gerilemişti. Bu maçın ardından fikstürü de zorlaşacak Konyaspor, maçı kazanarak ligde kalma adına mücadelesini sürdürmek amacında.

Olası bir yenilgide ise yeşil-beyazlı ekibin kümede kalması oldukça zora girecek. İlk maçına Balıkesir deplasmanında çıkan yeni koç Gencer Baytimur da ilk kez taraftarın önüne çıkacak.

Kritik maç

Koç Ömer Uğurata yönetimindeki TED Ankara Kolejliler, 11 galibiyet ve 16 yenilgiyle 12. sırada yer alıyor. Ligde kalma savaşı veren başkent ekibinin kadrosunda daha önce Konyaspor’da forma giyen Hazer Avcı, Cevher Özer ve Doğukan Sönmez gibi isimler de yer alıyor.

Maç 17.30’da

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 17.30’da başlayacak. Kritik karşılaşmada Halil Erkoç, Benhür İrcel ve Yasin Kahraman hakem üçlüsü düdük çalacak. Maç TBF TV’nin YouTube adresinden canlı yayımlanacak. Maçın biletleri salon gişesinden 20 TL’den satılacak. Sezonun ilk devresinde Ankara’da oynanan maçı Konyaspor, 73-71 kazanmıştı. Spor Servisi