Konyaspor’un konuğu Eyüpspor! İlk iç saha galibiyetini arıyoruz

Konyaspor’un konuğu Eyüpspor! İlk iç saha galibiyetini arıyoruz
 Muhabir
Konyaspor, Süper Lig’in 8.haftasında yarın sahasında Eyüpspor’u konuk edecek. Bu sezon iç sahadaki 3 maçından da galibiyet çıkartamayan yeşil-beyazlılar mutlak 3 puan parolası ile sahadaki yerini alacak.

Konyaspor, Süper Lig’in 8.haftasında yarın sahasında Eyüpspor’u konuk edecek. Bu sezon iç sahadaki 3 maçından da galibiyet çıkartamayan yeşil-beyazlılar mutlak 3 puan parolası ile sahadaki yerini alacak.

Milli ara öncesinde taraftarına Trabzonspor mağlubiyetini unutturmak isteyen Anadolu Kartalı 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.
Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 8.haftasında yarın saat 13.30’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda İkas Eyüpspor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşmada Erkan Özdamar düdük çalacak.

Çamdalı değişikliğe gidebilir

Tümosan Konyaspor’da Teknik Direktör Ali Çamdalı yarın oynanacak karşılaşmada kadroda değişiklikler yapabilir. Savunma rotasyonunda değişiklik yapması beklenmeyen Çamdalı’nın orta saha ve kanat bölgesinde değişiklikler yapması öngörülüyor. Son Trabzonspor maçına göre Uğurcan yerine Melih İbrahimoğlu ve Ndao yerine Keyta tercihlerini yapması beklenen Çamdalı’nın takımını sahaya; Slowik, Boranijasevic, Adil, Bazoer, Guilherme, Jevtovic, Melih, Pedrinho, Yusuf, Keyta, Kramer 11’i ile sürmesi bekleniyor.

İlk iç saha galibiyetini arıyoruz

Bu sezon iç sahada çıktığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar henüz galibiyet alamadı. Temsilcimiz, Eyüpspor’u mağlup ederek ilk iç saha galibiyetini almayı hedefliyor. Ligin 2. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, söz konusu maçta 2-1'lik skorla mağlup oldu. Ligin 4. haftasında Kayserispor ve 6. haftada ise Sivasspor ile golsüz berabere kalan yeşil-beyazlılar seyircisinin önünde 3 maçta 2 puan kazanabildi.

Eyüpspor deplasmanda skor buluyor

Çıktığı 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan İstanbul temsilcisi 12 puan toplamayı başardı ve yeni haftayı 6.sırada açacak. Eyüpspor, çıktığı 4 deplasmanın tamamında skor bulmayı başardı. Deplasman maçlarında 2 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet elde etti ve 5 puanı hanesine yazdırdı. Eyüpspor, bulduğu 12 golün 8 tanesini karşılaşmaların ikinci yarılarında elde etti. İstanbul ekibi, ilk yarılarda ise 4 gol buldu.

Milli araya gidiliyor

Süper Lig’de 8.hafta yarın oynanacak karşılaşmalarla sona erecek ve 1 haftalık milli ara verilecek. Konyaspor’un Eyüpspor maçının ardından 3 gün izin yapması planlanıyor. Yeşil-beyazlılar 9.hafta karşılaşmasında 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Spor Servisi