Konyaspor'un hazırlık maçları belli oldu!

Konyaspor'un hazırlık maçları belli oldu!
 Muhabir
Konyaspor'un, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında oynayacağı hazırlık maçlarından birkaçının tarihi belli oldu.

Konyaspor'un, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında oynayacağı hazırlık maçlarından birkaçının tarihi belli oldu.

Temsilcimiz Kayseri ve Slovenya'da yapacağı kamplarda yabancı takımlarla hazırlık maçı oynayacak.

Hırvat takımı HNK Gorica ve Hollanda ekibi Almere City, Konyaspor ile hazırlık maçı oynayacağını açıkladı

Konyaspor, ilk etap çalışmalarını Konya'da Kayacık Tesisileri'nde yaptıktan sonra Kayseri'ye gidecek. Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde kampa girecek yeşiil-beyazlılar burada hazırlık maçları oynayacak. Anadolu Kartalı, 18 Temmuz Perşembe günü Hollanda ekibi Almere City ile karşılaşacak. Almere City maç tarihini kendi sitesinden duyurdu. Saat ise açıklanmadı.

Konyaspor’un Slovenya kampında yapacağı ilk hazırlık maçının rakibi de belli oldu. Hırvat kulübü HNK Gorica, yeni sezon öncesi açıkladığı hazırlık maçı takviminde Konyaspor’a da yer verdi. Yapılan açıklamada, iki ekip 24 Temmuz Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da oynanacak maç yerel saatle 18.30’da başlayacak. Gorica, geçen sezon 10 takımlı Hırvat ligini 41 puanla 7. sırada tamamlamıştı.

Konyaspor, Kayseri'de sadece Almere City ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Slovenya'da ise Gorica maçının haricinde 3 hazırlık maçı daha oynayacak.

Anadolu Kartalı, 5 yıl sonra Avrupa’da kamp yapacak. Temsilcimiz, son olarak 2019’da Aykut Kocaman döneminde Hollanda’da kamp yapmıştı.