Konyaspor'un Halil Umut Meler yönetiminde şansı tutuyor!

Konyaspor'un Halil Umut Meler yönetiminde şansı tutuyor!
 Muhabir
Yarın oynanacak İstanbulspor - Tümosan Konyaspor maçında düdük çalacak olan Halil Umut Meler, 15.kez Konyaspor maçında düdük çalacak.

TFF'den yapılan açıklamada Süper Lig'in 20. haftasındaki İstanbulspor-Konyaspor maçını Halil Umut Meler'in yöneteceği duyuruldu.

Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fatih Tokail olacak. Halil Umut Meler, 11 Aralık 2023'te yönettiği MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca ve yanındaki şahıslar tarafından saldırıya uğramıştı.

15.kez Konyaspor maçında düdük çalacak

Meler, aradan geçen 1 ayın ardından ilk kez bir maçta düdük çalacak. Deneyimli hakem bu sezon 3, Şampiyonlar Ligi, 1 Avrupa Ligi Elemeleri ve 8 Süper Lig maçında görev aldı.

Meler bu sezon ilk kez Konyaspor maçında düdük çalacak. FIFA kokartlı hakem geçen sezon Konyaspor'un Fenerbahçe deplasmanında 0-4 kaybettiği maçta düdük çalmıştı.

2015-2016 sezonundan bu yana Süper Lig'de maç yöneten Halil Umut Meler, Süper Lig'de 13 kez Konyaspor maçlarında düdük çaldı.

Konyaspor bu maçlarda 4 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı.

Meler, Konyaspor'un Türkiye Kupasında da 1 maçında görev aldı. 2015-2016 sezonunda Konyaspor'un Fenerbahçe ile oynadığı Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında düdük çalmıştı. Karşılaşmayı sarı-lacivertliler 2-0 kazanarak adını finale yazdırmıştı.