Konyaspor'un 11'i belli oldu

Konyaspor'un 11'i belli oldu
 Muhabir
Konyaspor'un Sivasspor karşısında ilk 11'i belli oldu.

Yeşil-beyazlılar bugün saat 16'da başlayacak karşılaşmaya; Slowik, Ahmet, Adil, Damjanovic, Guilherme, Nzonzi, Soner, Cicaldau, Prip, Ndao, Cikalleshi 11'i ile çıkacak.

Geçen haftaki Alanyaspor maçı öncesinde mide rahatsızlığı geçiren ve son anda kadrodan çıakrtılan Jakub Slowik 1 hafta aranın ardından kadroya geri döndü.

Son iki haftada formasını Sambou'ya kaptıran Sokol Cikalleshi 2 maç aranın ardından ilk 11'e döndü.

Geçen haftaki Alanyaspor maçının 5.dakikasında rakibi ile çarpışan ve burnu kırılan Oğulcan Ülgün, bugün Sivasspor karşısında yedek oturacak.

Sakatlığı atlatan Muhammet Demir, 5 maç aranın ardından yeniden kadroda. Muhammet bugün süre alması halinde ligde bu sezon ilk kez forma giymiş olacak.

Konyaspor'da maç kadrosunda alt yapıdan stoper Orkun Sarun ve orta saha Muhammed Semih Kocatürk'te yer aldı.

Moreno sakatlandı

Konyaspor'da sakatlar kervanına yeni bir isim eklendi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Kolombiyalı kanat oyuncusu Marlos Moreno sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı. Yapılan açıklamada; "Futbolcumuz Marlos Moreno, EMS Yapı Sivasspor maçı hazırlıkları kapsamında yaptığımız antrenman sırasında sağ uyluk hamstring kas tendon bölgesinde gerilme ve ağrı hissetmesi üzerine maç kadrosundan çıkartılmış ve tedavisine başlanmıştır. Yapılacak ileri tetkiklerin sonuçlarına göre tedavi ve antrenman programı planalanacaktır" denildi.

Konyaspor'da sakatlıkları nedeniyle kadroda olmayan oyuncular: Marlos Moreno, Anderson Niangbo, Emmanuel Boateng, Metehan Mert, Yasir Subaşı

Konyaspor'da cezaları nedeniyle kadroda olmayan oyuncular Teenage Hadebe, Uğurcan Yazğılı