Konyasporlu oyuncular MİLLİ ARENADA, işte maçların programı

Konyasporlu oyuncular MİLLİ ARENADA, işte maçların programı
Arabam.com Konyaspor’dan Milli Takımlarına giden; Amir Hadziahmetovic, İbrahim Sehic, Zymer Bytyqi, Endri Çekici ve Francisco Calvo milli takımlarında oynayacakları maçların programı belli oldu.

Arabam.com Konyaspor’dan Milli Takımlarına giden; Amir Hadziahmetovic, İbrahim Sehic, Zymer Bytyqi, Endri Çekici ve Francisco Calvo milli takımlarında oynayacakları maçların programı belli oldu. Futbolcular, 2’şer maçta forma giyecekler.

Bosna Hersek’te hedef A Ligi

Uluslar B Ligi 3. Grupta mücadele eden Bosna Hersek’te Amir Hadziahmetovic ve İbrahim Sehic 23 Eylül cuma günü sahaya çıkacak 21:45’te başlayacak ilk maçtaki rakipleri ise Karadağ olacak. 26 Eylül pazartesi günü ikinci maçta ise Romanya deplasmanına çıkarak milli arayı noktalayacaklar. Bosna Hersek 8 puanla grubunda lider sıra yer alıyor. Balkan temsilcisi 2 maç sonunda ilk sıradaki yerini koruyabilirse A Grubunda mücadele etme hakkı kazanacak.

Arnavutluk ilk galibiyetini arıyor

Uluslar B Ligi 2. Grupta mücadele eden Arnavutluk milli takımına çağırılan Endri Çekici ise 24 Eylül cumartesi İsrail deplasmanında ve 27 Eylül salı günü İzlanda maçında forma şansı bekleyecek. Arnavutluk grupta çıktığı iki maçta henüz galibiyet alamadı ve 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ile 1 puan toplayabildi.

Kosova kazanıp, Yunanistan’ın puan kaybını bekleyecek

Uluslar C Ligi 2. Grupta mücadele eden Kosova’da Zymer Bytyqi ise 24 Eylül cumartesi Kuzey İrlanda deplasmanında ve 27 Eylül Salı günü Güney Kıbrıs maçında forma giyecek. Kosova Grupta oynadığı 2 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 6 puan ile ikinci sırada yer alıyor.

Kosta Rika’da Dünya Kupası öncesi son hazırlıklar

Kosta Rika milli takımında forma giyen Francisco Calvo ise takımının 23 Eylül cuma Güney Kore ve 27 Eylül salı Özbekistan ile yapacağı hazırlık maçlarında forma giyecek. Calvo, Konyaspor Kulübü’nden Dünya Kupasına gidecek tek oyuncu olarak dikkat çekiyor. Dünya Kupasında E Grubunda mücadele edecek Kosta Rika’nın grubunda turnuvanın iki favorisi İspanya ve Almanya’nı sıra Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Japonya’da yer alıyor. / HALİL YILMAZER