Konyasporlu Guilherme'den 3 puan sözleri..

Konyasporlu Guilherme'den 3 puan sözleri..
Konyaspor'un Brezilyalı sol beki Guilherme Sitya, Süper Ligin 28.haftasında oynanacak olan Fraport Tav Antalyaspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'u başarıya ulaştırmak istiyoruz

Antalyaspor maçlarının her zaman zor olabileceğini ifade eden Guilherme Sitya; "Tabii ki taraftarlarımızın ve camiamızın birbirleri arasındaki iletişimi biliyoruz. Özellikle 3 puanı almak konusunda çok motiveyiz ve çok gayretliyiz. Yeni hocamızla da iyi çalışıyoruz. Futbola bakış açısından çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Sezon sonuna doğru yaklaşıyoruz. Hocamızın istediklerini yapmak ve ekibi mutlu etmeye çalışıyoruz. Çok kötü maçlar oynadık diyemem ancak hücumda çok daha iyi bitiricilik yakalamamız gerekiyor. Umarım ki gelecekte maçta hocamızın beklentilerini ve isteklerini sahada ortaya koyacağız. Konyaspor’u başarıya ulaştırmak istiyoruz" dedi.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum

Bu sezonki bireysel performansı hakkında açıklamalar yapan 33 yaşındaki oyuncu, "Bireysel performanslara bakacak olursak da düşüşlerimiz ve yükselişlerimiz var. Hocamızın değişmesi ve yeni gelen takım arkadaşlarımızın da adapte olması bu süreçte etkili. Takıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Özellikle ofansif olarak da takıma katkı vermek istiyorum. Tüm efor ve gayretim bu yönde" ifadelerini kullandı. HALİL YILMAZER