Konyasporlu futbolculardan galibiyet yorumu!

Konyasporlu futbolculardan galibiyet yorumu!
Konyaspor'da Kasımpaşa galibiyeti sonrası attıkları gollerle takıma puanı getiren Mame Diouf ve Farncisco Calvo, bugün savunmad iyi performans gösteren Uğurcan Yazğılı maçı değerlendirdi.

Konyaspor'da Kasımpaşa galibiyeti sonrası attıkları gollerle takıma puanı getiren Mame Diouf ve Farncisco Calvo, bugün savunmada iyi performans gösteren Uğurcan Yazğılı maçı değerlendirdim

Bu sezon ligdeki 9.golüne imza atan Mame Diouf; "İnanıyorum ki sezon sonuna kadar çıkışımızı sürdüreceğiz. Evimizdeki maçlarda gol atma şansını pek yakalayamadığımı söyleyebilirim. Umuyorum ki kazanma tempomuzu, hem bu sezona hem de önümüzdeki sezona yansıtabiliriz. Kafa gollerimdeki en büyük etken topun başında olan takım arkadaşlarımdır. Onlar topun başında oldukları zaman bana ekstra güven geliyor. Benim içinde en iyi pozisyonda golü atmak oluyor" şeklinde konuştu.

Galibiyeti almasını bildik diyen Kosta Rikalı stoper Francisco Calvo; "Öncelikle Adil'in sakatlığı Uğurcan için bu alanda bir fırsat oluşturdu. Onunla beraber ilk oynamamıza rağmen güzel bir maçtı. Saha içinde ne yapmamız gerekiyorsa yaptık. Elimizden gelen mücadeleyi gösterdik ve sonunda neticeye ulaşarak galibiyeti almasını bildik" dedi.

Adil'in sakatlığından dolayı son 2 maçta şans bulan Uğurcan Yazğılı yaptığı açıklamada ;Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Bizim için iyi oldu. Benim içinde farklı bir maç oldu çünkü daha önce burada oynamıştı. Güzel bir galibiyet oldu Yarından itibaren Trabzonspor maçına hazırlanacağız. İnşallah o maçta da galibiyetle ayrılıp serimizi sürdürürüz" dedi.