Konyasporlu Bernardoni neden 61 numarayı giyiyor? İşte filmlere konu olacak o hikaye!

Konyasporlu Bernardoni neden 61 numarayı giyiyor? İşte filmlere konu olacak o hikaye!
Konyaspor’un Fransız kalecisi Paul Bernardoni neden 61 numaralı formayı giydiğinin hikayesini anlattı.

Konyasporlu Paul Bernardoni, Angers forması giyerken, kanser hastanı küçük bir çocuk olan Valentin ile tanıştığını ve ardından ona moral olması için Valentin’in istediği 61 numaralı formayı giydiğini anlattı.

Ülkesinde bulunan 90 Football kanalının sorularını yanıtlayan Bernardoni 61 numaralı formanın hikâyesini anlattı.

"Ondan vazgeçmeyeceğime söz verdim"

Bernardoni yaptığı açıklamada; “Konyaspor'da 61'i almamın tek bir nedeni vardı: Kanser hastası küçük bir çocuk olan Valentin'e çok yakınım. Sık sık onu görmeye gidiyordum, bu ona iyi geliyordu, ona çok güç veriyordu. Valentin'i seviyorum, neredeyse her gün birbirimize yazıyoruz. Ondan vazgeçmeyeceğime söz verdim, bu söz konusu olamaz. Ayrılırken ona şunu söyledim: Bir numara seçmem gerekiyor, onu seçmene izin vereceğim. 16'sında doğdu. Bana şöyle dedi: En azından 61 numaranın ben olduğumu biliyorum. Geri döndük ve 61'i aldım. Bunun kendisi için olduğunu biliyor, kemoterapiye giderken bu ona güç veriyor… Ona söylediğim gibi: Seninle sırtımda oynayacağım” ifadelerini kullandı.

"Konyaspor’a gelmeden önce onu yeniden gördüm"

Valenti ile nasıl tanıştığını anlatan Bernardoni; “Valentin için küçük bir video yapmamı isteyen kişi Cedric Hountondji'nin Angers'deki karısıydı. Angers'deki Carrefour'daydım ve bana bundan bahseden teyzesiyle tanıştım. Bana Valentin için karmaşık bir dönem olduğunu söyledi. Kendinizi bu gençlerin yerine koymalısınız, bu gerçekten kolay değil. Bir tür adaletsizlik var: “Bu neden başkalarının başına değil de benim başıma geliyor?” Teyzesine söyledim. "Biliyor musun? Bu akşam müsaitim. Valentine orada mı?” Bütün akşam onu ​​görmeye gittim, konuştuk. Bu onu güçlendirdi. Ona "Seni bırakmayacağım" dedim. Söz sözdür. İlk başta bir maç izlemeye geldi. SCO ile ısınma ve ceza sahası maçına katılmaya geldi. Bunu mümkün kıldığı için SCO vakfına teşekkür ediyorum. Konyaspor'a gitmeden önce onu görmeye geldim. Hala sinirlenmiştim, bırakacakmış gibi bir izlenime kapılmıştın. İşte bu, olan bu. Bu yüzden aklıma şu fikir geldi: “Numaramı seçmeni öneririm” dedi. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi