Konyasporlu Adil'den Sivasspor'a gözdağı!

Konyasporlu Adil'den Sivasspor'a gözdağı!
 Muhabir
Tümosan Konyaspor’un yerli stoperi Adil Demirbağ, yapılan antrenman öncesinde Sivasspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Tümosan Konyaspor’un yerli stoperi Adil Demirbağ, dün yapılan antrenman öncesinde Sivasspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

3 puan bizim olacak

Sözlerine Sİvasspor maçı ile başlayan Adil Demirbağ:; “Sivasspor karşılaşması yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç Onun için hafta içi boyunca çok iyi çalıştık. Bugünde iyi bir çalışma sürdüreceğiz. Sivasspor’a güzel bir deplasman yaşatacağız ve 3 puanı bırakmayacağız. İnşallah üç puan bizim olacak” dedi.

Hakan hoca motivasyon sağladı

Hakan Keleş hakkında da konuşan Demirbağ; “Futbolda özellikle ülkemizde teknik direktörler sık sık değişiyor. Hakan hoca ilk geldiğinde bize inanılmaz derecede motive edici ve gerektiğinde sert, gerektiğinde espri anlayışıyla ön plana çıktı. Kendini bize kabullendirdi. Taktik konulara çok girmeden motivasyona ihtiyacımız vardı. Hakan hoca bu motivasyonu bize sağladı ve performansımız ister istemez yukarı çekildi” şeklinde konuştu.

Adil'e sürpriz

Konya'daki spor muhabirleri Konyaspor'da geçtiğimiz günlerde 100. maçına çıkan aynı zamanda doğum gününü kutlamaya hazırlanan Adil Demirbağ'a pasta sürprizi yaptı.