Konyaspor'dan Metehan Mert ve Deniz Ertaş açıklaması!

Konyaspor'dan Metehan Mert ve Deniz Ertaş açıklaması!
 Muhabir
Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, genç kaleci Deniz Ertaş ve son maçlarda forma giyemeye başlayan Metehan Mert hakkında açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'da Paul Bernardoni'nin kadro dışı kalması ve devamında takımdan gönderilmesinin ardından kaleye geçen 18 yaşındaki Deniz Ertaş, Galatasaray, Fenerbahçe, İstanbulspor, Antalyaspor ve Gaziantep FK maçlarında kaleyi korudu.

Konyaspor'a geçtiğimiz sezonun devre arasında takıma katılan ve forma şansı bulamayan Metehan Mert'te Francisco Calvo'nun takımdan ayrılış ve Adil Demirbağ'ın sakatlanmasının ardından ilk 11'de kendine yer buldu.

24 yaşındaki oyuncu ligde oynanan son 3 maç olan İstanbulspor, Antalyaspor ve Gaziantep FK maçlarına ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, genç kaleci Deniz Ertaş ve son maçlarda forma giyemeye başlayan Metehan Mert hakkında açıklamalarda bulundu

"Bazen fırsatlar doğuyor"

Korkmaz yaptığı açıklamada; "Bazen iyi yönlerinden bakmak lazım Bernardoni kadroya iki hafta alınmadı, bugün Türk futbolunun Deniz diye bir kalevisi oldu. Başakşehir maçında hoca yeni kaleciye şans verse sevinecek miyiz, üzülecek miyiz bilmiyorum. İyi yönünden bakmak lazım fırsat da doğuyor. Metehan var, bi anda yeni bir oyuncu kazandık. Aşırı soğukkanlı ve paniksiz bir oyuncu. Bunlar bazen fırsat doğurabiliyor. Hocanın oyun disiplinini biliyoruz zaten. Gol yemeyen ve yavaş yavaş 1-0, 1-0 maç kazanan bir modelimiz olsun istiyoruz" dedi. HALİL YILMAZER