Konyaspor’dan farklı prova

Konyaspor’dan farklı prova
Arabam.com Konyaspor hazırlık maçında karşılaştığı Adanaspor’u 4-1 mağlup ederek milli maç arasında moral depoladı.

Arabam.com Konyaspor hazırlık maçında karşılaştığı Adanaspor’u 4-1 mağlup ederek milli maç arasında moral depoladı.

Anadolu Kartalı moral buldu

Spor Toto Süper Lige verilen Milli Arada nedeniyle Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Adanaspor ile karşı karşıya geldi. İlk 7 maçta süre almayan oyunculardan kurulu 11 ile sahaya çıkan Konyaspor 4-1 kazanarak moral depoladı. Konyaspor, bugünü izinli geçirecek ve Hangikredi Ümraniyespor maçının hazırlıklarına salı günü kaldığı yerden devam edecek.

Maç 4-1 sonuçlandı

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut; Adanaspor karşısında Süper Lig’de forma şansı bulamayan oyunculara şans verdi. Konyaspor maça; Erhan, Cebrail, Uğurcan, Kahraman, Yasir, Oğulcan, Paz, Muric, Pavicic, Michalak ve Diouf 11 ile başladı. Konyaspor’un gollerini 17’de Paz, 23’te Muric, 39’da Diouf ve 47’de Kahraman attı. Konuk Adanaspor’un tek golünü ise 82’de Metehan kaydetti ve maç 4-1 sonuçlandı.

Sakatlar döndü

Konyaspor’da sezon başından bu yana çeşitli zamanlarda sakatlanarak takımını yalnız bırakan Muric, Michalak ve Oğulcan karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Sakatlıklarını tamamen atlatan 3 oyuncu da pazar günü oynanacak olan Hangi Kredi Ümraniyespor karşılaşmasında İlhan Palut’dan görev bekleyecek. Öte yandan Konyaspor’un son transferi Mame Diouf’da gol sevinci yaşayarak hazır olduğunu teknik ekibe gösterdi.

İlk 11’de 8 yeni oyuncu

Konyaspor’da maçta yeni transferin 8 tanesi ilk 11’de başladı. Erhan, Cebrail, Kahraman, Yasir, Paz, Pavicic, Muric ve Diouf maça ilk 11’de başladı. Teknik Direktör İlhan Palut hem takım içi rekabeti arttırmak hem de yedek bekleyen oyuncuların maç ritmi oluşturması açısından böyle bir ilk 11 sahaya çıkarttı. Palut maçın ikinci yarısında; Ahmet Karademir, Çağdaş Şendur ve Orkun Saru’ya forma şansı verdi. (HALİL YILMAZER)