Konyaspor'da Vaduz maçı muhtemel 11'i

Konyaspor'da Vaduz maçı muhtemel 11'i
arabam.com Konyaspor'un Vaduz maçı muhtemel 11'ini sizler için hazırladık.

arabam.com Konyaspor’un bugün oynanacak Vaduz karşılaşmasında iki BATE Borisov maçının karşımı bir 11 ile sahaya çıkılması bekleniyor. Deneyimli teknik adam İlhan Palut dün yapılan maç antrenmanında kadrosunu oluşturdu.

Kalede Sehic'e görev verecek olan İlhan Palut BATE Borisov ilk maçında çok iyi performasn gösteren Ahmet Oğuz'a savunmanın sağında görev verecek. Stoperde Calvo'nun yanındaki ismin Adil Demirbağ olması beklenirken sol bekte forma Guilherme'nin olacak. 

Anadolu Kartalında en çok merak edilen tandem ise orta saha üçlüsü. O bölgede birçok alternatifi bulunana İlhan Palut hafta arasında  Amir-Soner-Rahmanovic, Paz-Amir-Rahmanovic ve Paz-Amir-Endri üçlüsünü ayrı ayrı denedi. Amir ve Paz birlikte oynatmak isteyen Palut'un o bölgedeki üçüncü formayı ise BATE Borisov ikinci maçında kilidi açan Rahmanovic'e vermesi bekleniyor. 

Hücumun sol kanadında Bytyqi'nin oynamasına kesin gözüyle bakılırken sağ tarafta ise oynadığı iki BATE Borisov maçlarında da takdir toplayan Muric formanın en byük adayı. İlhan Palut rakip alanda bulabilecekleri boşluklar için Michalak'ı da orada görevlendirebilir. Santraforda ise Cikalleshi'nin yokluğunda Muhammet Demir forma giyecek. 

Konyaspor’un Vaduz karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor;

Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Paz, Amir, Rahmanovic, Muric(Michalak), Bytyqi ve Muhammet.