Konyaspor'da Uğurcan'dan önemli açıklamalar! 'Henüz her şey bitmedi'

Konyaspor'da Uğurcan'dan önemli açıklamalar! 'Henüz her şey bitmedi'
 Muhabir
Tümosan Konyaspor’un başarılı defans oyuncusu Uğurcan Yazğılı hem Gaziantep FK galibiyetini hem de bireysel performansını değerlendirdi.

Tümosan Konyaspor’un başarılı defans oyuncusu Uğurcan Yazğılı hem Gaziantep FK galibiyetini hem de bireysel performansını değerlendirdi.

Gaziantep galibiyetini değerlendiren 26 yaşındaki futbolcu, “Gerçekten çok zor bir maçtı. Kazanacağımıza inanıyorduk ve 3 puan için ne gerekiyorsa da onu yaptık. Gaziantep de son haftalarda çıkıştaydı, son 5 maçta 4 galibiyet almışlardı. Taraftarımızın desteği ile galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Beşiktaş maçından sonra Gaziantep maçını kazanıp biraz daha rahatlamak istiyoruz demiştim. Tabii ki her şey bitmedi ama inşallah bu performansı daha da arttırıp taraftarımızın da desteğiyle evimizdeki tüm maçları kazanmak için oynayacağız. Kupadan da alnımızın akıyla ayrılıp yarı finale yükselmek istiyoruz” dedi.

"Önemli olan Konyaspor'un menfaatleri"

Kendi performansını da değerlendiren Uğurcan, “Bazoer bizim takımımız için çok değerli. Adil ile daha önce de birlikte oynamıştık. Gayet iyi bir uyum içindeyiz. Ancak bunu devam ettirip üstüne çıkmalıyız. Bazoer dahil tüm takım arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Kimin oynadığı değil önemli olan Konyaspor’un menfaati. Bu sezonu iyi bir şekilde bitirip gelecek sezon çok farklı bir Konyaspor olacağına inanıyorum” diye konuştu.