Konyaspor'da tüm planlar 3 puan üzerine kuruldu! Uçar yoğun mesaide

Konyaspor, bugün yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Yeşil-beyazlılarda tek hedef 3 puan sevinci yaşamak. Anadolu Kartalı tüm planlarını 3 puan üzerine yapıyor.
Konyaspor, Süper Lig’in 28.haftasında yarın evinde Beşiktaş’ı konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlılar bugün Kayacık Tesislerinde yapacağı antrenman ile maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Son 3 günde oldukça yoğun bir hazırlık temposuna giren yeşil-beyazlılarda tek hedef iç sahada 3 puana ulaşmak.
Recep Uçar yoğun mesaide
Tümosan Konyaspor’da Beşiktaş maçıyla yeni sayfa açmak ve ayağa kalkmak istiyor. Yeşil-beyazlı takımda teknik direktör Recep Uçar için de bu maç büyük önem arz ediyor. Son dönemde kötü futbol nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan Uçar da zorlu karşılaşmaya teknik ve analiz olarak yoğun bir tempoda hazırlanıyor.
Eksikler can sıkıcı
Konyaspor’da Beşiktaş karşılaşmasın öncesinde sarı kart cezalısı olan Oğulcan Ülgün, Blaz Kramer ve Umut Nayir karşılaşmada forma giyemeyecek. Ligdeki son 3 karşılaşmada forma giymeyen Jakub Slowik ve Riechedly Bazoer’in yeniden ilk 11’e dönmesi bekleniyor. Forvet hattında eli oldukça dar olan Recep Uçar’ın Hamidou Keyta ve Melih Bostan’dan birini tercih etmesi bekleniyor.