Konyaspor'da TOFAŞ mesaisi devam ediyor

Konyaspor'da TOFAŞ mesaisi devam ediyor
Konyaspor Basketbol, ligin 17.haftasında oynanacak olan TOFAŞ karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’inde 17.haftada Cuma günü deplasmanda oynayacağı TOFAŞ maçının hazırlıklarına dün itibariyle başlamıştı. Konyaspor bugün yaptığı antrenmanın ardından hazırlıklarına devam etti.

Koç Sinan Çambel ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncularımız, antrenmanı çeviklik çalışması ve şut varyasyonları ile tamamladı. AYOS Konyaspor Basketbol yarın 11.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarının Konya bölümünü tamamlayacak ve karayolu ile Bursa’ya gidecek.

6.haftada cumartesi günü evinde Beşiktaş Emlakjet’e 17 sayı ile mağlup olan yeşil-beyazlılar Karşıyaka maçının ardından ligin ikinci yarısındaki ilk maçını da kaybetti. 16 maçta 6 galibiyet ve 10 mağlubiyeti bulunan Konyaspor, 22 puanla 11.sırada yer alıyor.

Konyaspor takviye yapacak

Konyaspor’da dün başlayan antrenmanda ağrıları bulunan Jordan Morgan ve ayağından sakatlanan Jarell Eddie yer almadı. Yeşil-beyazlılar, takıma takviye yapmak istiyor. Ramazan Tekin’in performansından memnun olmayan teknik ekip 5 numara pozisyonuna verim alabileceği yerli bir pivot transfer etme niyetinde. Nikolov’un performansını da yeterli bulmayan Konyaspor, 1 numara içinde skorer gard takviyesi yapmayı planlıyor.

Ligde alt sıralar kızışıyor

Süper Lig’de son zamanların en çekişmeli sezonu yaşanıyor. 16.haftada Manisa’nın içerde Karşıyaka’yı, Büyükçekmece’nin de yine evinde TOFAŞ’ı mağlup etmesinin ardından alt sıralar iyice kızıştı. Konyaspor, Cuma günü oynayacağı TOFAŞ maç sezonun geri kalanı açısından oldukça önemli.