Konyaspor'da şu ana kadar kaç tane bilet satıldı?

Konyaspor'da şu ana kadar kaç tane bilet satıldı?
Konyaspor, yarın gelirinin tamamı afet bölgesine aktarılacak yardım maçında TFF 2.lig ekiplerinden Afyonspor ile karşılaşacak. Peki karşılaşma için şu ana kadar ne kadar bilet satıldı?

Konyaspor, yarın gelirinin tamamı afet bölgesine aktarılacak yardım maçında TFF 2.lig ekiplerinden Afyonspor ile karşılaşacak.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak ve saat 15’te başlayacak maç seyircisiz oynanacak. Konyaspor yönetimi maç için hatıra bilet uygulaması başlattı ve maçtan elde edilecek bilet gelirinin tamamı afet bölgesine aktarılacak.

Yetkililerden alınan bilgilere göre şu anda bilet satışı 10 bin sınırına yaklaşmış durumda ve 50 TL’den satılan biletlerin satışı tüm hızıyla devam ediyor. Bilet satışında herhangi bir sınırlama yok ve dileyen herkes istediği kadar bilet satın alabiliyor.

Karşılaşma için Konyaspor yönetimi 10 bin, Selçuklu Belediyesi bin 922, Nalçacılılar Taraftar Grubu 300, 1922 Konyaspor Yönetimi 450 bilet satın aldığını açıklamıştı. Bu biletlere ek olarak taraftarlarında bilet aldıkları ifade edildi.