Konyaspor'da Stanojevic yol ayrımında.. Uğurcan mı, Metehan mı?

Konyaspor'da Stanojevic yol ayrımında.. Uğurcan mı, Metehan mı?
Konyaspor'da Antalyaspor maçında cezalı olan Adil Demirbağ forma giyemeyecek. Stanojevic’in Adil’in yokluğunda Uğurcan Yazgılı ve Metehan Mert olarak iki tane alternatifi bulunuyor.

Konyaspor, ligin 28.haftasında yarın sahasında Fraport Tav Antalyaspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılarda zorlu karşılaşmada cezalı olan Adil Demirbağ forma giyemeyecek. Stanojevic’in Adil’in yokluğunda Uğurcan Yazgılı ve Metehan Mert olarak iki tane alternatifi bulunuyor.

Konyaspor’da yarın oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında Adil Demirbağ cezalı olduğunu için kadrodaki yerini alamayacak. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic zorlu karşılaşmada sağ stoper mevkiinde oynayabilen Uğurcan Yazgılı ve yeni transfer Metehan Mert’ten birini tercih edecek. Bu sezon Adil'in daha önceki cezalı olduğu karşılaşmalarda Uğurcan Yazgılı görev almıştı. Savunmada güven vermeyen Uğurcan’a alternatif olması için devre arasında Metehan Mert hamlesi gelmişti.

Uğurcan 12 maça çıktı

Uğurcan Yazgılı bu sezon Konyaspor ile 8 Lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası ve 2’de UEFA Konferans Ligi maçında süre aldı. Ligde Adil’in yokluğunda Giresunspor ve Kayserispor maçlarında Calvo’nun partneri olan Uğurcan performansıyla güven vermemişti.

Metehan Mert siftah peşinde

Konyaspor, Uğurcan ve Adil’e alternatif olması için ara transfer döneminde Gençlerbirliği’nden Metehan Mert’i kadrosuna dahil etmişti. Metehan Mert, sağ stoper bölgesinde görev alıyor. Metehan henüz Konyaspor formasıyla süre almadı. Genç oyuncu antrenmanlarda Teknik Direktör Aleksandar Stanjevic’in gözüne girmeye çalışacak. 23 yaşındaki oyuncu bu sezon 1.Lig’de 17 ve Türkiye Kupası’nda 1 karşılaşmada görev aldı. Kariyerinde 92 karşılaşamaya çıkan ve Süper Lig’de yalnızca 5 kez forma giyen Metehan Mert 6 gol ve 3 asist katkısı sağladı.

Kahraman hayal kırıklığı yaratmıştı

Konayspor’da Ümraniyespor maçında cezalı olan ve kadroda yer almayan Francisco Calvo yerine Kahraman Demirtaş forma giymişti. Karşılaşmada oldukça kötü bir performans sergileyen Kahraman, Ümraniyespor’un ilk golünde topu kendi ağlarına göndermişti. Kahraman ikinci golde yapaya çalıştığı kafa geri pası ile adeta rakip oyuncuya asist yapmıştı. HALİL YILMAZER