Konyaspor'da sponsorluk için imzalar atılıyor

Konyaspor'da sponsorluk için imzalar atılıyor
Konyaspor, isim ve forma göğüs sponsorluğu için bugün arabam.com ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak. Basın mensuplarına açık olacak imza töreni saat 14.00’de başlayacak

Konyaspor’un ismi bugün resmen değişecek. İttifak Holding ile 3 yıllık isim sponsorluğu anlaşması sona eren yeşil-beyazlı ekipte yönetim, iyi bir ücret olması halinde isminin önüne sponsor alacağını açıklamıştı. Konyaspor yönetimi, Haziran ayında İstanbul’da kulübe mali anlamda girdi sağlayacak sponsorluklar noktasında önemli görüşmeler yapmıştı. Yapılan görüşmelerden sonra İlab Holding iştiraklerinden arabam.com ile anlaşmaya varılmıştı.

SÖZLEŞME 1 YILLIK

araya bayram ve tatilin girmesi nedeniyle sponsorluğun kamuoyuna açıklanması gecikmişti. Konyaspor, isim ve forma göğüs sponsorluğu için bugün arabam.com ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı basın toplantı odasında düzenlenecek imza töreni saat 14.00’de başlayacak. Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve İlab Holding yöneticilerinin de katılığı imza töreni basın mensuplarına da açık olacak.

FORMAYI DA KAPSIYOR

Ayrıca anlaşmada forma göğüs sponsorluğu anlaşması da yer alıyor. Formalarda ayrıca arabam.com’un yazısı ile beraber firmanın sloganı da ‘Trink Sat’ yazısı da yer alacak. Arabam.com da sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile sponsorluğu resmen açıkladı ve Konyaspor ile yapılan ile iş birliğinden duyulan mutluluk yansıtıldı.

Yeşil-beyazlı ekibin forma sırt ve forma kol sponsorlukları için de anlaşmaya vardığı ve bu sponsorlukları da önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklaması bekleniyor. Ayrıca forma şort ve forma çorap sponsorlukları noktasında da görüşmeler devam ediyor.

Yeşil-beyazlı yetkililer, kulübün pozitif bir imaja sahip olduğunu açıklayarak, son dönemde sponsor konusunda Konyaspor’un tercih edilen bir noktaya geldiğini kaydederek bu noktada memnuniyetlerini açıkladı.