Konyaspor'da Sambou'nun geleceği ne olacak? İşte Ömer Korkmaz'ın açıklamaları

Konyaspor'da Sambou'nun geleceği ne olacak?  İşte Ömer Korkmaz'ın açıklamaları
 Muhabir
Konyaspor'da Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, devre arasında transfer edilen Bouly Junior Sambou hakkında açıklamalar yaptı.

Konyaspor'da Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, devre arasında transfer edilen Bouly Junior Sambou hakkında açıklamalar yaptı.

Sambou transferini değerlendiren Başkan Ömer Korkmaz; "Konyaspor, İstanbulspor’dan sonra ligde en az gol atan takımı. Sambou kötü bir oyuncu demiyorum. Deplasmanda bir maçta gol kaçırdı. Santrafor transferde hata yapmış olabiliriz. Tam bir planlamamız içinde gördüğümüz bir oyuncu da değil. Kulüp zarar etmeden halletmeye çalışabiliriz eğer niyetimiz olursa" ifadelerini kullandı.

Konyaspor formasıyla bu sezon 10 Süper Lig, 2 tane de Türkiye Kupası maçına çıkan Sambou, gol veya asist katkısı yapmayı başaramadı. Smabou'nun Konyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

"Biz aslında devre arasında ligi bilen bir oyuncu almak istedik"

Konyaspor'un oyununu da değerlendiren Başkan Ömer Korkmaz; "Ceza sahasında santraforları topla buluşturma adına sezon başından bu yana sorun yaşadık. Gördük ki Samsunspor maçında ceza sahası içinde ne kadar toplu buluştuk sonuç geldi. Biz aslında devre arasında ligi bilen bir oyuncu almak istedik. Hayatımda yapmayacağım işleri yaptım ve transferleri çok istedim. Anlaşmaya yaklaştığımız oyuncular oldu ama olmadı. Takımda bir oyuncunun 1,5 Euro, diğer, 250 bin Euro ile oynaması çok doğru gelmiyor. Tabii ki fark olabilir ama bu kadar fark olmamalı. Tüm takımın ceza sahası içinde olacağı bir organizasyona inanıyorum" dedi.