Konyaspor'da Ömerovic: Skoru koruyamadık

Konyaspor'da Ömerovic: Skoru koruyamadık
 Muhabir
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettikleri Yukatel Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalan TÜMOSAN Konyaspor'un teknik direktörü Fahrudin Ömerovic, iki defa öne geçtikleri maçta skoru koruyamadıklarını belirtti.

Maçın tam düşündükleri gibi olduğunu ifade eden Boşnak teknik adam, "Adana Demirspor'un kadrosuna baktığımız zaman çok hızlı ve teknik oyunculara sahip. İlk 15 dakika biraz problem yaşadık. Özellikle geçiş oyunlarında Adana Demirspor bizden daha hızlı davrandı. Bunlara rağmen iki defa öne geçtik ancak skoru koruyamadık." diye konuştu

Ömerovic, maç 1-0 seyrederken yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini anlattı.

İç sahada kaybettikleri 2 puanın kendileri için çok değerli olduğunu dile getiren Ömerovic, "Son 5 maçta 10 puan topladık. Onun için çok fazla panik yapmamamız gerekiyor. Her maç bizim için final maçı. Olumlu bir ivme var. Bunu da söylemeliyim, Adana Demirspor eski durumunda değil. Onlar toparlandı.

Bugün kazansaydık da çok fazla bir şey değişmeyecekti. Mücadeleye sonuna kadar devam etmek ve savaşmak lazım. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Yoksa başka türlü başarılı olamayız. Futbolcularımı tebrik ediyorum, sonuna kadar mücadele ettiler. Biz 3. golü bulsaydık maçı bitirip kazanacaktık" ifadelerini kullandı.