Konyaspor'da Muric ilk 11’e Göz Kırpıyor

Konyaspor'da Muric ilk 11’e Göz Kırpıyor
Arabam.com Konyaspor’un sezon başında Rijeka takımından kadrosuna dahil ettiği ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı Robert Muric son dönemde formunu yükseltti.

Konyaspor’un sezon başında Rijeka takımından kadrosuna dahil ettiği ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı Robert Muric son dönemde formunu yükseltti.

Arabam.com Konyaspor’un bu sezonun başında bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna dahil ettiği Hırvat futbolcu Robert Muric son dönemde formunu yükseltti. İlhan Palut yönetiminde kadroya girmekte zorlanan Muric, yeni Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde performansını yükseltti. Son maçlarda oyuna sonradan dahil olan Muric hücumda olumlu işlere imza attı.

Son 3 maçta iyi işler yaptı

Giresunspor maçında oyuna 58.dakikada dahil olan ve 30 dakikada takımın hücum gücünü yükselten Muric’in 2 topu direkten dönmüştü. Giresunspor maçının arından Galatasaray maçında da son 15 dakika süre alan Muric karşı karşıya bir pozisyondan yararlanamamış ancak topu 3.bölgeye taşımada ciddi katkı sağlamıştı. 27 yaşındaki oyuncu, Ümraniyespor maçında da oyuna 77.dakikada dahil oldu ve 82.dakikada Diouf’a asist yaptı. Daha önce Karagümrük deplasmanında da oyuna sonradan girip Diouf’a asist yapmıştı. Son 3 maçta gösterdiği performansla ilk 11’i ne kadar çok istediğini teknik ekibi gösteren Muric Antalyaspor maçı için ilk 11’de forma bekliyor. Muric’in sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek.

Sezona çok iyi başlamıştı

Konyasporlu Muric sezona fırtına gibi başlamıştı. Konyaspor formasıyla çıktığı ilk maçta UEFA Konferans Ligi İkinci tur ilk maçında BATE Borisov ağlarını havalandırmıştı. İkinci BATE Borisov maçında da 90 dakika süre alan Muric, Amar Rahmanovic’in attığı golde asisti yapan isim olmuştu. 3.tur maçında Vaduz deplasmanında oyuna sonradan dahil olan Muric 88.dakikada Muhammet’ asist yapmıştı ve sezona 3 maçta 2 asist 1 gol ile başlamıştı. Muric’in Süper Lig’de 2 asisti bulunuyor. HALİL YILMAZER