Konyaspor'da loca ve kombineler cep yakacak! İşte muhtemel fiyatlar

Konyaspor'da loca ve kombineler cep yakacak! İşte muhtemel fiyatlar
 Muhabir
Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında en pahalı loca ve kombine fiyatlarını açıkladı. Yeşil-beyazlılarda geçe sezona oranda yüzde 80'nin üzerinde artış göze çarpıyor.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında en pahalı loca ve kombine fiyatlarını açıkladı. Yeşil-beyazlılarda geçe sezona oranda yüzde 80'in üzerinde artış göze çarpıyor.

Konyaspor'da VİP A-B-C Bloklar ve o blokların alt kısmına gelen BATI Alt C-D-E Bloklar tek fiyat olarak 25 bin TL'den satışa sunulacak. Başkan Korkmaz yaptığı açıklamada; "BATI Alt VIP tribün olarak ismini değiştirdik o bölgeyi. 25 bin TL’den başlayan bir kombine satışı gerçekleşecek. En pahalı kombine 25 bin TL olacak" dedi.

BATI Alt A-B ve G-F Bloklarının ise 17-20 bin TL'den satışa sunulması bekleniyor.

Batı Üst B-C ve A-D bloklarının ise 15-18 bin TL'den satışa çıkması öngörülüyor.

Geçen sezon Doğu Alt kombine fiyatlarını 5.000 ile 4.000 TL'den satışa sunan Konyaspor bu sezon 13-10 bin TL'den satışa çıkartmayı planlıyor.

Yine geçen sezon 3.750 ile 4.500 TL'den satılan Doğu Üst kombine fiyatları ise bu sezon 7-10 bin TL bandında satışa çıkması öngörülüyor.

Geçen sezon bin TL'den satışa çıkan kale arkası tribünlerinin ise bu sezon 2-3 bin TL'den satışa çıkması bekleniliyor.

umraniyespor-maci-biletleri-satisa-cikti-3412-001.jpg

Localarda da büyük zam

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, loca fiyatlarını da açıkladı. Konyaspor'da bu sezon Batı Tribünde yer alan locaların en pahalısı 2 milyon 40 bin TL'den satışa çıkacak. Temsilcimizde en ucuz locanın ise 1 milyon 500 bin TL civarında olması bekleniyor.

Alış önceliği mevcut loca sahiplerinde

loca konusunda konuşan Başkan Korkmaz; "Locaların da fiyatlarını belirledik. Geçmiş yıllarda 650 bin TL civarında satılan locaların fiyatı 2 milyon 40 bin TL olarak belirledik. Batı Tribün locaları bu fiyattan satılacak. Eski sahiplerine ilk önce söyledik ve süre verdik. Eski sahipler almak istemezse yeni sahiplerine satacağız. 45 tane satılacak locamız var. 45 locanın en kötü yarısını satarız geriye kalanı da bizim yönetimimiz alışkın fedakârlığa. Herkes bir tane alsın ya da satsın deriz buna alıştık" ifadelerini kullandı.

"Asla böyle bir şey olmayacak"

Bu sezon ücretsiz bilet yüklemesi yapılmayacağını dile getiren Başkan Korkmaz; "Gelir getirici projelerimizi daha önce planladık ama maalesef hiçbir adım atmadık. Bu süreçte tek odaklandığımız konu Konyaspor’un ligde kalmasıydı. Kombineler ve bilet noktasında bu yıl bilet yüklemesi yapıldı bazı maçlarda. Önümüzdeki yıl hiçbir şekilde bilet yüklemesi yok. Asla böyle bir şey olmayacak" açıklamalarını yaptı.