Konyaspor'da kritik toplantı

Konyaspor'da kritik toplantı
Konyaspor’da Başkan Fatih Özgökçen ve Teknik Direktör İlhan Palut yeni sezon öncesi kalan transferler için bir araya gelecek.

Kritik toplantı bugün 

Çok hareketli bir yaz transfer dönemi geçiren Konyaspor'da gerçekleştirilmesi bekelenen forvet, sol bek, kaleci ve olası stoper transferleri için Başkan Fatih Özgökçen ve Teknik Patron İlhan Palut bugün Konya'da görüşme gerçekleştirecek. 

Palut, forvet ismine karar verecek 

İlhan Palut, Konyaspor'un yapacağı forvet transferi için yönetime rapor sunacak. Birkaç oyuncu ile görüşmelerini sürdüren Konyaspor bugünkü toplantının ardından İlhan hocanın onayı verdiği santroforu takıma kazandırmak için son girişimlerini yaptırarak belirlenen oyuncuyu önümüzdeki günlerde imza için Konya'ya getirecek. 

Amir ve Abdülkerim için ktirik toplantı 

Konyaspor'un en fazla ilgi gören iki oyuncusu Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadsizahmetovic'in durumu toplantı sonrası netlik kazancak. İlhan hoca daha önceki yaptığı açıklamalarda iki oyuncunun da takımda kalmasının önemli ve kritik olduğunu söylemişti. Palut hem kulüp hem de oyuncu menfaati için olası ayrılıkları da anlayabileceğini ifade etmişti. İki tane orta saha transferi yapan Konyaspor olası Amir ayrılığına karşı tedbirini almıştı. Abdülkerim'in ayrılığı içinde stoper haznesi geniş olna yönetim Abdülkerim'in de ayrılmasıyla o bölgeye ivedi şekilde takviye yapacak. 

Gidecek yabancılar için karar aşaması

Paz ve Pavicic transferleri ile orta sahada iyi bir ikiliyi kadrosuna katan Konyaspor orta sahdaki yabancı sınırını düşürmek için Palut'tan onay alacak. Endri Çekici, Amar Rahmanovic ve Jose M'Poku hakkından yönetime rapor suncak olan Palut 3 oyuncunun birinden vazgeçecek. Bu isimlere olası Pinto transferi için bir isim daha eklenmesi de gündemde. Sağ kanat bölgesine de Robert Muriç'i ekleyen Konyaspor o bölgede oynayan Amilton'da da vazgeçti. Michalak ve Bytyqi'nin yükselen formuna Muriç gibi bir kaliteli ismi de ekleyen Anadolu Kartalı Amilton'u elinden çıkartacak. 

Kaleci için son toplantı 

Erten ve Eray ile sözleşme uzatmayan Konyaspor Sehic ile rekabet edebilcek ve gelecek yıllarda kaleyi koruyacak yerli bir kaleci transfer etmek istiyor. Bu bağlamda İrfan Can Eğribayat, Tarık Çekin ve Abdülkadir Sünger ile ön görüşmeler gerçekleştiren Konyaspor İlhan hocanın son onayını aldıktan sonra da kaleci transferine nokta koyacak. 

Konya'nın Sesi Spor / Halil Yılmazer