Konyaspor'da kiralık futbolcular takıma dönüyor! İşte o isimler!

Konyaspor'da kiralık futbolcular takıma dönüyor! İşte o isimler!
 Muhabir
Tümosan Konyaspor'da 2023-2024 sezonunda farklı takımlara kiralık olarak gönderilen futbolcular yeniden yeşil-beyazlı takıma dönecek.

Tümosan Konyaspor'da 2023-2024 sezonunda farklı takımlara kiralık olarak gönderilen futbolcular yeniden yeşil-beyazlı takıma dönecek.

Devre arası transfer sezonunda Konyaspor'dan İstanbulspor'a kiralanan Emrehan Gedikli yeniden Konyaspor'a dönecek. Sezon başında bedelsiz olarak Konyaspor'a katılan Emrehan, 5 lig ve 2 Türkiye Kupası maçında forma giydi. Kupa maçlarında 2 gol, 1 asistlik katkı sunan Emrehan ligde gol sevinci yaşayamadı. Devre arasında İstanbulspor'a giden Emrehan orada da 7 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı.

Konyaspor'da sezon başında kiralık gönderilen; Yaşar Kavas, Adem Eren Kabak, Nafican Yardımcı, Çağdaş Şendur, Ahmet Karademir ve devre arasında kiralık gönderilen Emrehan Gedikli ve Ata Berk Karababa takıma dönecek.

Yeşil-beyazlılarda sezon başında genç oyuncular Yaşar Kavas ve Çağdaş Şendur pilot takım 1922 Konyaspor'a gönderilmişti. Yaşar Kavas pilot takımda 16 karşılaşmaya çıkmıştı. Çağdaş Şendur ise 1922 Konyaspor'da 17 karşılaşmaya çıktı.

Sezon başında Esenler Erkospor'a gönderilen ve orada şampiyonluk yaşayan Nafican Yardımcı, İstanbul ekibinde 23 karşılaşmaya çıktı. 2021-2022 sezonunda Çorum FK'dan Konyaspor'a gelen Nafican her sezon başında alt liglerde bulunan takımlarla kiralandı. Konyaspor'da yalnızca 1 karşılaşmaya çıkan Nafican'ın sözleşmesi 30 Haziran 2025'te bitecek.

Konyaspor Akademiden yetişen Adem Eren Kabak, 2021-2022 sezonunda A takıma çıkmıştı. Sezon başında 1.Lig ekibi Şanlıurfaspor'a kiralanan Adem Eren 27 lig 1 Türkiye Kupası olmak üzere 28 maça çıktı. Daha önce Konyaspor ile resmi maça çıkmayan 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Konyaspor Akademi'den yetişen ve büyük gelecek vaat eden Ahmet Karademir sezon başında 2.Lig ekibi Karaman FK'ya kiralanmıştı. Karaman ekibinde 30 Lig ve 1 Türkiye Kupası maçına çıkan Ahmet, 1 gol ve 5 asistle sezonu tamamladı. Ahmet, takımına kazandırdığı penaltılarla önemli katkılar sağladı.

Sezonun devre arasında Karaman FK'ya gönderilen Ata Berk Karababa 7 maçta toplam 171 dakika süre aldı ve 1 asist yapmayı başardı.