Konyaspor'da iki genç transfer Ali Çamdalı'dan forma bekliyor

Konyaspor'da iki genç transfer Ali Çamdalı'dan forma bekliyor
 Muhabir
Tümosan Konyaspor'da takıma katılan iki genç transfer henüz forma giymedi. İki gen oyuncu Teknik Direktör Ali Çamdalı'dan forma bekliyor.

Tümosan Konyaspor'da bonservisleri ile takıma katılan genç oyuncular Tunahan Taşçı ve Melih Bostan henüz resmi maçta forma giymedi.

Konyaspor'un bonservis ödeyerek Hollanda ekibi Fortuna Sittard'dan kadrosuna kattığı Tunahan Taşçı henüz resmi maçlarda forma giymedi. Sezon başı hazırlık maçlarında görev alan Tunahan, ligin ilk üç haftasındaki hiçbir maçın kadrosunda yer almadı.

Hazırlık maçlarında aldığı süreleri iyi değerlendiren ve 2 asist yapmayı başaran genç kanat oyuncusu Teknik Direktör Ali Çamdalı'dan forma bekliyor. Konyaspor, Tunahan ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Konyaspor'da Ali Çamdalı'dan forma bekleyen bir diğer isim ise Fenerbahçe'den kadroya dahil olan Melih Bostan. Takıma biraz geç katılan Melih, herhangi hazırlık maçında görev almadı. Antrenmanlarda sıkı çalışıp açıklarını kapatan genç forvet Ali Çamdalı'dan forma bekliyor.

Konyaspor'un 100 bin euro ödeyerek kadrosuna kattığı Melih Bostan Kasımpaşa ve Galatasaray maçlarında kadroda yer almamıştı. Melih, Bodrum FK maçında kadroda yer almış ancak oyuna girmemişti. Ali Çamdalı forvetteki tercihini Emrehan Gedikli'den yana kullanıyor.

Konyaspor'da sezon başında takıma katılan yeni transferlerden; Umut Nayir, Yusuf Erdoğan, Ufuk Akyol, Marko Jevtovic, Pedrinho, Danijel Aleksic, Nikola Boranijasevic ve Melih İbrahimoğlu lig maçlarında süre buldu. Yeni transferlerden kaleci Yavuz Aygün, Tunahan Taşçı ve Melih Bostan henüz süre almadı. Slovenya kampında sakatlanan stoper Josip Calusic'te ameliyat olduğu için formasından uzak.