Konyaspor'da iç transferde düğmeye basılıyor! 15 oyuncunun sözleşmesi bitiyor!

Konyaspor'da iç transferde düğmeye basılıyor! 15 oyuncunun sözleşmesi bitiyor!
Konyaspor Yönetimi, yaz transfer döneminin sona ermesinin ardından iç transferde düğmeye basmaya hazırlanıyor.

Konyaspor Yönetimi, yaz transfer döneminin sona ermesinin ardından iç transferde düğmeye basmaya hazırlanıyor.

Yeşil-beyazlılarda yerli ve yabancı birçok oyuncunun sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek.

İşte o oyuncular

Yerli oyuncular: Deniz Ertaş, Mehmet Erdoğan, Kahraman Demirtaş, Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel, Soner Dikmen, Oğulcan Ülgün, Yunus Mallı, Muhammet Demir, Gökhan Töre

Yabancı oyuncular: Fransico Calvo, Guilherme Sitya, Steven N'zonzi, Bruno Paz, Sokol Cikalleshi,

'Yerli grubunu kaybetmek istemiyoruz'

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz yaptığı açıklamada; "Önceliğimiz sözleşmesi bitecek yerli oyuncular. Devam etmek istediğimiz oyuncuların kontratlarını hızlıca yenilemek. Birçoğuyla oturup devam edeceğiz. İçlerinde bizimle devam etmek istemeyenler de olabilir. Yakın bir zamanda istediğimiz şu; Konyaspor ile yola devam etmek isteyen oyuncuların çoğunluk olduğu bir ortam isteyeceğiz. Elini kolunu sallayarak gitmek isteyen durumlara karşıyız. Bu kulüpte kalmak isteyen, burada hedefi olan birçoğuyla devam etmek istiyoruz. Yerli grubunu kaybetmek istemiyoruz" dedi.

'Gitmek isteyen oyuncuyu tutamayız'

Hiçbir oyuncunun alternatifsiz olmadığını ifade eden Korkmaz; "Günün sonunda ben de öyle düşünüyorum, hiçbir oyuncu alternatifsiz olamaz. Sezon içinde böyle gider ama transfer takvimi içinde hiçbir oyuncu alternatifsiz olmamalı. Gitmek isteyen oyuncuyu da tutamayız, bu sorun yaşatır. Durmak istemeyen oyuncudan da verim alma şansınız yok. En son Fransız oyuncu da bunu yaşadık. Amir’i futbol piyasasına Konyaspor sundu. Amir de aşırı gitmek istediği için gitti. Burada en yüksek geliri nasıl elde ederiz onun çabası içinde oluruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Konya'nın Sesi