Konyaspor'da gözler Nelson Oliveira’ya çevrildi!

Konyaspor'da gözler Nelson Oliveira’ya çevrildi!
Tümosan Konyaspor’da sakatlanan Sokol Cikalleshi’nin yerine yeni transfer Nelson Oliveira’nın MKE Ankaragücü maçına ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Tümosan Konyaspor’da Ankaragücü maçı öncesi forvet sıkıntısı yaşanıyor. Sokol Cikalleshi’nin forma giyemeyecek olmasından dolayı Nelson Oliveira'nın MKE Ankaragücü maçında ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Teknik ekip ise hem Nelson Oliveira'nın hem de Emrehan Gedikli’nin henüz hazır olmamasından dolayı düşünceli.

Emrehan ve Oliveira kadroda olacak

Deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçına hazırlanan Tümosan Konyaspor'da Sokol Cikalleshi şoku yaşanıyor. 3 gol, 1 asistle ilk 5 haftanın en iyi ismi olan Cikalleshi, bir süre takımını yalnız bırakacak. Cikalleshi, iç sahada oynanan Çaykur Rizespor 66.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Ankaragücü maçında forvet rotasyonunda Nelson Oliveira ve Emrehan Gedikli yer alacak.

Stanojevic, Oliveira ile konuştu!

Sokol Cikalleshi’nin sakatlığı teknik heyeti de kara kara düşündürüyor. Yeni transferler Nelson Oliveira ve Emrehan Gedikli, henüz fiziksel olarak yüzde yüz durumda değil. Oliveira, iç sahada oynanan Çaykur Rizespor maçının ikinci devresinde süre aldı. Oliveira ile görüşme gerçekleştiren Stanojevic, Portekizli oyuncuya bu forma şansını iyi değerlendirmesi gerektiğini ve kendisinden iyi bir performans görmek istediğini söyledi. Nelson Oliveira özel olarak bu maça hazırlanacak. 21 yaşındaki genç golcü Emrehan ise bir süredir takımla idmanlara çıksa da maç ve idman eksiği bulunuyor. Emrehan da ilk kez maç kadrosuna girecek. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi