Konyaspor'da Ali Çamdalı'nın ekibinde görev alacak isimler daha önce nerede çalıştı? İşte teknik ekibin özgeçmişi

Konyaspor'da Ali Çamdalı'nın ekibinde görev alacak isimler daha önce nerede çalıştı? İşte teknik ekibin özgeçmişi
 Muhabir
Konyaspor'da Teknik Direktör Ali Çamdalı'nın ekibinde görev dağılımı açıklandı. 7 kişilik ekipte yer alan isimler daha önce hangi takımlarda görev aldı? İşte teknik ekibin özgeçmişi..

Konyaspor'da Teknik Direktör Ali Çamdalı'nın ekibinde görev dağılımı açıklandı. 7 kişilik ekipte yer alan isimler daha önce hangi takımlarda görev aldı? İşte teknik ekibin özgeçmişi..

Ali Turan'ın ilk tecrübesi

Konyaspor'da Ali Çamdalı'nın yardımcı antrenörlerinden biri olan Ali Turan, geçtiğimiz sezon Fahridun Ömerovic'in ekibine dahil edilmişti ve daha sonra teknik direktörlüğe Ali Çamdalı gelince takımda kalmıştı. Oyunculuk kariyerinde Konyaspor'da uzun seneler forma giyen 40 yaşındaki Ali Turan, antrenörlük kariyerinde ilk tecrübesini Konyaspor'da yaşıyor. Turan, daha önce herhangi bir takımda görev almamıştı.

Albayrak ilk kez Türkiye'de görev alacak

Çamdalı'nın eibinde diğer yardımcı antrenör ise Zafer Serkan Albayrak. 50 yaşındaki Albayrak antrenörlük kariyerinin tamamını Almanya'da geçirmiş bir Türk. Albayrak, Almanya'da daha önce alt lig takımlarında görev almış UEFA A Lisansı bulunan bir isim. FC Türkiye II, Harburger TS, RW Wilhelmsburg, FC Türkiye gibi takımlarda görev yapan Albayrak kariyerinde ilk kez Türkiye'de görev alacak.

Dolu Arslan önemli isimlerle çalıştı

Atletik Performans Antrenörü olarak ekibe dahil olan Dolu Arslan daha önce çeşitli kulüplerde görev aldı. 47 yaşındaki antrenör, Şenol Güneş'in yanında Beşiktaş'ta, Tamer Tuna'nın yanında Göztepe ve Antalyaspor'da, Aykut Kocaman'ın yanında Başakşehir'de ve Nur Şahin'in yanında yine Antalyaspor'da görev aldı.

Serhat Sezgin görevini sürdürüyor

Sezon başında Konyaspor'a gelen Atletik Performans Antrenörü Serhat Sezgin ise görevine devam edecek. 31 yaşındaki Serhat Sezgin, daha önce Damlaspor, Haliç Sk, Başakşehir, Boluspor, Bandırmaspor ve Beyoğlu Yeni Çarşı takımlarında çalıştı.

Oğulcan Aydın ekibe katıldı

Ali Çamdalı'nın ekibine yeni dahil olan ve ekipte Maç Analiz ve Performans Antrenörü olarak görev yapacak olan Oğulcan Aydın farklı kulüplerde Analiz Şefi görevini üstlendi. UEFA B lisansı bulunan 30 yaşındaki genç antrenör kariyerinde 7 farklı kulüpte görev aldı. Bülent Uygun'un yanında Kayserispor, Al-Gharafa SC, Denizlispor ve Sivasspor, Erkan Zengin'in yanında Karagümrük'te görev aldı. Çaykur Rizespor'da da uzun süre çalışan Aydın burada da Bülent Korkmaz, Hamza Hamzaoğlu, Bülent Uygun ve İlhan Palut ile birlikte çalıştı.

Kaya, Konyaspor'a antrenör olarak döndü

Yeni sezonda Ali Çamdalı'nın ekibine dahil olan Kaleci Antrenörü olarak görev alacak olan Kaya Tarakçı aynı Ali Turan gibi geçmişte Konyaspor forması giymişti. 43 yaşındaki antrenör kariyerinde daha önce Turgay Altay'ın yanında Manisa FK, Göztepe ve Boluspor'da görev aldı.

En tecrübelisi Murat Öztürk

Ali Çamdalı'nın ekibindeki en tecrübeli isim ise Fahridun Ömerovic ile birlikte göreve başlayan kaleci antrenörü Murat Öztürk. 54 yaşındaki Öztürk kariyerinde Aykut Kocaman'ın yanında uzun yıllar çalışmış ve Kocaman'ın Konyaspor'u çalıştırdığı dönemde yine ekipte yer almıştı. UEFA A Lisansı bulunan Öztürk Aykut Kocaman'ın haricinde Fenerbahçe'de Daum, Zico, İsmail Kartal, Ersun Yanal, Phillip Cocu'nun yanında çalıştı. Öztürük Kocaman ile Başakşehir'de, Antalyaspor'da ise Ersun Yanal, Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Alfons Groenendijk ile de Antalyaspor'da görev aldı.

UEFA Pro Lisansı olan kimse yok

Ali Çamdalı'nın ekibinde yer alan isimlerin hiç birinde UEFA Pro Lisansı bulunmuyor. Geçtiğimiz sezon iki maçlık olarak Abdurrahman Baysangur, ekibe dahil olmuş ve Konyaspor, bu sorunu bu şekilde çözmüştü. Yeni sezonda buna benzer bir çözüm bulunması bekleniyor. HALİL YILMAZER