Konyaspor'da Ali Çamdalı'dan oyundan atılması hakkında açıklama

Konyaspor'da Ali Çamdalı'dan oyundan atılması hakkında açıklama
 Muhabir
Eyüpspor maçında kırmızı kartla oyundan atılan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Eyüpspor maçının 89.'dakikasında hakem Erkan Özdamar tarafından oyundan atıldı.

88.dakikada Prip, Umut Nayir'e pas aktarmak istedi top Claro'nun eline çarpan topta hakem Erkan Özdamar oyunu devam ettirdi, sonrasında da VAR'da pozisyonu izlemedi. Pozisyonun ardından Ali Çamdalı, itirazlarını sürdürüdü ve kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

"Kırmızı kart ağır oldu"

Karşılaşma sonrasında hakem Erkan Özdamar'ın kendisini gösterdiği kırmızı kart hakkında açıklama yapan Ali Çamdalı; "Hakemi çok fazla eleştirmek istemiyorum ama pozisyonlar çok bariz ve netti. Bu rahatsız edici. Ben çizginin oradan ikinci yarıda o pozisyonda eli net gördüm. Ona isyanım vardı. Ne bi kötü söz, ne bi hakaret içeren bir sözdü. Direkt kırmızı kart vermesi ona yakışmadı. Bizde burada emek veriyoruz, üzülüyoruz ister istemez. O an ki o adrenalin, bazen kendini kontrol edemiyorsun, dediğim gibi ne art niyet var ne kötü söz, ne hakaret var. Kırmızı kart ağır oldu. Her şeye rağmen galip gelmek gerçekten güzel" dedi.