Konyaspor'da 30 aylık Fatih Özgökçen dönemi sona eriyor!

Konyaspor'da 30 aylık Fatih Özgökçen dönemi sona eriyor!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Tümosan Konyaspor'da Haziran 2021'de başlayan Fatih Özgökçen dönemi bu ay içinde sona erecek. İşte Başkan Özgökçen yönetiminde 30 ayda futbol şubesindeki önemli gelişmeler..

Tümosan Konyaspor'da Haziran 2021'de başlayan Fatih Özgökçen dönemi bu ay içinde sona erecek.

Hilmi Kulluk'un istifasının ardından Konyaspor'da başkanlık koltuğuna oturan Özgökçen, Konyaspor'da geçirdiği 30 ayın ardından görevini 20 Kasım'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'da bırakacak.

3 TEKNİK DİREKTÖR İLE ÇALIŞTI

Göreve geldiğinde kulübün mevcut teknik direktörü İlhan Palut ile yola devam etme kararı alan Özgökçen ardından tarihler 17 Ocak 2023'ü gösterdiğinde genç teknik adamın Konyaspor menfaatlerinin önüne geçtiğini belirterek yolların ayrıldığını dile getirmişti.

İlhan Palut'un ardından göreve Aleksandar Stanojevic'i getiren Özgökçen, 22 Ekim 2023 tarihinde Sırp çalıştırıcının istifasını kabul etti ve yollarını ayırdı.

Özgökçen, son olarak geçtiğimiz haftalarda Hakan Keleş ile yarım sezonluk anlaşma gerçekleştirmişti.

Özgökçen, Konyaspor'daki 30 aylık döneminde 3 farklı teknik direktör ile çalıştı.

3 GENEL KURULUN TAMAMINDA TEK LİSTE İLE BAŞKAN OLDU

Özgökçen, 5 Haziran 2021 Tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul ile Başkanlık koltuğuna oturmuştu.

24 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurul'da yeniden güven tazeleyerek yoluna devam eden Başkan Özgökçen, 31 Ağustos 2023 tarihinde yeniden Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. 'Bizden başka liste çıkmadı' diyerek yönetimini güçlendirerek yoluna devam eden Özgökçen sportif açıdan kötü sonuçların ardından yeniden Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı.

7 maçtır galip gelemeyen Konyaspor'da son karşılaşmalarda taraftarlar Başkan Özgkçen'i ve yönetimi istifaya davet etmişti. Son 11 ayda üçüncü kez Genel Kurul yapmaya hazırlanan Konyaspor'da Başkan Özgökçen'in göreve kime devredeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

İŞTE ÖZGÖKÇEN'İN KONYASPOR KARNESİ

Konyaspor'a görev aldığı günden bu yana 85 lig, 4 Avrupa Kupası Elemeleri ve 6 Türkiye Kupası maçı olmak üzere 95 karşılaşma gördü. Başkan Özgökçen yönetiminde Konyaspor ligdeki 85 karşılaşmada 34 galibiyet, 24 mağlubiyet ve 27 beraberlik elde etti.

6 Türkiye Kupası maçında 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Konyaspor'un başında 4 Avrupa Kupası maçı göre Özgökçen bu karşılaşmalarda da 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Özgökçen'in 10 Kasım'daki Trabzonspor karşılaşması son maçı olacak. HALİL YILMAZER

Kaynak: