Konyaspor’a yeni sponsor: Arabam.com Konyaspor

Konyaspor’a yeni sponsor: Arabam.com Konyaspor
Konyaspor 2022-2023 sezonu isim ve göğüs sponsorluğu için Arabam.com ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Konyaspor 2022-2023 sezonu isim ve göğüs sponsorluğu için Arabam.com ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda gerçekleşen törene Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen'in yanı sıra yanı sıra iLab kurucusu ve yönetici ortağı Mustafa E.Say ile her iki tarafın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Konya’ya 1 adım gelene biz 5 adım geliriz

Gerçekleşen imza töreninde sponsorluk hakkında açıklamalarda bulunan Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen; “Sportif başarı kulüplerde vazgeçilmezdir, bunun yanında en az sportif başarı kadar önemli olan diğer konu da maddi ve ekonomik noktada istikrarı yakalamaktır. Bunu göreve geldiğimiz günden itibaren konuşuyoruz. Yönetim Kurulu üyelerimizle hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Sponsorluk çalışmaları hakkında toplantılar yaptık. Şampiyonluğa giden yolda her basamak kısmi bir başarıdır. Kısmen de olsa geçen sezon başarılıydık. Bunun da meyvelerini sponsorluk çalışmalarında gördük. Ciddi manada kulübümüze gelen bir teveccüh var. Özellikle pandemi döneminde daralan futbol ekonomisini sponsorluklarla ayakta tutmak vazgeçilmezdir. Bununla ilgili olarak da Arabam.com firmasıyla göğüs ve isim sponsorluğu olarak bir birlikteliğe başlıyoruz. Anlaşmamız 1 yıllık, bu birliktelikle umarım güzel, istikrarlı ve başarılı bir dönem yaşarız. Sponsorluk detayları noktasında bilgi vermek doğru olmaz, Konyaspor camiasını maddi açıdan tatmin edecek bir anlaşma ve böyle bir anlaşmaya imza atmak istedik. Konya’ya 1 adım yaklaşana Konya 3 adım, 5 adım yaklaşır. Konya bu şekilde sevginin hakim olduğunu bir şehir. İlerleyen zamanlarda çok daha farklı çalışmalara girmek istiyoruz” dedi.

Formada boş yer kalmadı

Yeni sponsorluklar için ciddi ilerlemeler kaydettiklerini ifade eden Başkan Fatih Özgökçen; “Forma noktasında boş yerimiz kalmadı. Basketbol konusunda da isim sponsorluğundaki görüşmeler sona gelinmek üzere. Basketboldaki final serisi birilerinin dikkatini çekmiş. Sponsorluklar başarıyı beraberinde getiriyor” dedi.

Konya’dan birlik ve beraberlik bekliyoruz

Birlik ve beraberlik noktasında Konya’nın daha fazla birbirine bağlanması gerektiğini ifade eden Özgökçen; “Bir ve beraber olarak hareket ettiğimizde Konyaspor camiası çok fazla başarılı olacak ve istediği yere gelebilecek nitelikte. Konya lokomotif bir şehir. Bu noktada kısmen de olsa destek aldık. Konya’nın değerlerine sahip çıkmamız gerekiyor. Bu spor kulübü olur, sosyal sorumluluk projesi olur. Bizler Konya’dan bu birlik ve beraberliği bekliyoruz. Ne kadar destek olursak Konya ismi o kadar yukarıya çıkacaktır” dedi.

Arabam.com ve Konyaspor iyi işlere imza atacak

iLab Kurucusu ve Yönetici Ortağı Mustafa E. Say gerçekleşen toplantıda Arabam.com ve Konyaspor’un birlikte çok iyi işlere imza atacağını söyledi. Say; “Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Şirketimiz için çok önemli ve güzel bir gün. iLab olarak uzun süredir Türk sporunu destekleme noktasında bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bugün bu desteklerin simgelenmesi açısından gerçekten çok özeli bir gün. Spora olan desteğimize 7 yıl önce başlamıştık. Geçen yıl Basketbol 1.Ligi’nde Konyaspor ile Sigortam.Net yarı final oynadı. Şampiyonluk için sizleri tebrik ediyoruz. İlk defa grup olarak futbolda sponsorluk yapacağımız kulüp Konyaspor. Çok şanslı ve heyecanlıyız bunu Konyaspor gibi çok büyük bir kulüple yapıyoruz. Konyaspor’un başarısı ortada. Fatih Bey geçen yılki başarıyı çok alçak gönüllü ifadelerle ortaya koydu ancak Konyaspor geçen yılı çok çok başarılı bir şekilde üçüncü olarak bitirdi. Bu başarıdan gurur duyduk, inşallah bu başarı 100. yılda ve sponsorluk döneminde de devam eder. Bizler elimizden gelen yardımı yapmaya başladık. Her iki organizasyon içinde güzel olur. Arabam.com araba konusunda Türkiye’nin 1 numaralı şirketi. Aylık 30 milyon ziyaretçiyi ağırlıyoruz. Trink-sat’ı Türkiye’de başlatan ve bunu en iyi uygulayan bizleriz. Şirketimizin amaçları büyük, Konyaspor’un da amaçları büyük o yüzden amaçları büyük olan iki organizasyonun uzun süreli birlikteliklere imza atarız. Geçen yılki Konyaspor’un başarısı, Konya’nın Türkiye içindeki durumu, stadyumu, seyircisi, spora olan bağımlılık bunlar önemli detaylar. Sigortam.Net ve Konyaspor Basketbol Yarı Final serisinde Konya’daki maç bizlere cehennem haline geldi. Bu kadar ateşli bir seyirciye sponsor olmak çok önemli bizler için. Bizim markamızı daha fazla yukarıya taşıyacak, güç katacak bir Kulüp Konyaspor” dedi.