Konyaspor Yönetimi takımın oynadığı oyundan umutlu

Konyaspor Yönetimi takımın oynadığı oyundan umutlu
 Muhabir
Çaykur Rizespor beraberliği sonrası açıklama yapan Konyaspor'da kulüp yöneticileri takımın oynadığı oyundan oldukça umutlu.

Çaykur Rizespor beraberliği sonrası açıklama yapan Konyaspor'da kulüp yöneticileri takımın oynadığı oyundan oldukça umutlu.

Korkmaz: Bundan sonra daha iyi olacak

Karadeniz deplasmanından alınan 1 puanı değerlendiren Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz; "3 puan almayı hedefliyorduk ama 1 puan da iyi. En azından bundan sonra sonraki haftalar için takımın oynadığı oyun ve pozisyonlara girmemiz bizleri umutlandıran durumlar. Umarım bundan sonra daha iyi olacak. Artık kazanmamız lazım. Bir yerden artık başlamak gerekiyor kazanmaya. Ankaragücü maçında kazanarak devam etmek istiyoruz. Zaman daraldı ve ligin boyu da kısaldı. Kazanıp hızlıca bulunduğumuz yerden çıkmak istiyoruz. Karamsarlığa düşmeden herkesi kenetlenmeye çağırıyoruz" dedi.

Bulut: Bize umut veren pozisyonlar oldu

Rize zor bir deplasman olduğunu ifade eden Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut; "Galibiyet için gitmiştik. Yeni transferlerle birlikte hareketlilik ve güç kazandık. Dengeli bir oyun vardı. Pozisyonlarımız vardı. Takım olma yolunda, mücadele anlamında bize umut veren pozisyonlar oldu. Daha önceki maçlara göre daha çok pozisyon bulan, daha çok mücadele eden ve yardımlaşması olan, takım oyunu oynayan bir takım olduk. Moral bozacak bir durum yok. Deplasmanda 1 puan her zaman iyidir. Evimizdeki maçlara bakmamız lazım. İç sahada kazanmakta zorlanıyoruz. İnşallah Ankaragücü maçını kazanarak daha yukarılara çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Parmak: Takım oyunu oynamaya başladık

Kulüp Asbaşkanlarından Hamdi Parmak ise artık bu şanssızlığın kırılması gerektiğini ifade etti. Parmak; "Rize’de pozisyonlarımız, direkten dönen topumuz var. Şöyle bir kazancımız var, takım oyunu oynamaya başladık. Futbol olarak da şu an tatmin ettiği düşünüyorum. Taraftarlarımızdan Ankaragücü maçında destek bekliyoruz. Tüm Konya halkını Pazar günü saat 16.00’da stadyuma bekliyoruz. Desteğe ihtiyacımız var. Bize inansınlar ve güvensinler. Biz ekip olarak büyük bir gayretin içindeyiz. İnşallah toparlanacağız. Sadece destek ve motivasyona ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.